Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy fogyhatok ha már este 7...

Úgy fogyhatok ha már este 7 után nem eszek többet? 17/F

Figyelt kérdés

Nekem ez már nagyon nagy szám, mivel hajnal 2-kor fekszem általában és van hogy még éjfél-1 óra körül is ettem, elég sokat..

Tehát mindig teli hassal feküdtem le aludni.

17 éves fiú vagyok, 176cm, a súlyomat viszont nem tudom. (Van egy fóbiám és nem merek mérlegre állni.)

Azt mondanám úgy közepesen mackós vagyok, viszont családi vonás a hatalmas váll, hát, illetve karok.

(Sokszor kérdezik, hogy mit edzek hogy ekkorák a vállaim)

Napi 3-szor tervezek enni. 11, 15, illetve 19 óra környékén. (Egy tál ételekre gondolok, tehát nem valami sokra, szeretném ha összeszűkölne a gyomrom)

Ezek mellett mozgásnak felülések, fekvőtámaszok, illetve rengeteg séta.

Szerintetek kezdésnek megfelel, illetve lehet vele kicsit fogyni?

Nem akarok teljesen drasztikusan vékonyra lefogyni, inkább csak a hasamat szeretném ha kicsit kisebb lenne vagy hogy ne legyen ennyire husis az arcom. (Most sem annyira az, csak megnézném magamat kicsit keskenyebben :D )

Egyébként világ életemben nagyobb darab voltam, már eleve 4 kilóval születtem és az orvosok óriás bébinek csúfoltak a nagy mellkasom miatt :D

De úgy eloszlik rajtam a kiló, tehát "dagadtnak" még éppen nem mondanám magamat.

Szerintetek kezdésnek megfelel? Mit változtatnátok?

Bármi egyéb segítséget, tippet megköszönök.

2017. ápr. 11. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nasikat, chipseket mennyit lehet enni? Magvakat, mint például kesudió, pisztácia, szotyi?

Két étkezés között egy csoki megengedett? Már csak agyserkentőnek is, főleg tanulás előtt."

A nasikat próbáld visszafogni és/vagy helyettesíteni. Az olajos magok jók lehetnek erre a célra, sőt "agyserkentőnek" is. De ezekből sem érdemes túlzásokba esni, mert nehezen emészthetőek és elég energiadúsak.

2017. ápr. 12. 22:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyi idő alatt fog ez meglátszódni? Talán hónapok után lehet arra számítani, hogy kicsit kisebb lesz a pocim?:D
2017. ápr. 14. 22:35
 13/13 anonim válasza:

Nem az számít, hog hány órakor eszel, hanem hogy a te napodban ez későnek vagy korainak számít.

Aki 3-kor hazaér suliból, és onnantól döglik, majd mondjuk 10kor alszik az más, mint én, aki 8-kor végez a munkában, és még utána megyek el az edzőterembe és 10-ig edzek, éjfélkor fekszem le.

2017. jún. 14. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!