Úgy fogyhatok ha már este 7 után nem eszek többet? 17/F
Nekem ez már nagyon nagy szám, mivel hajnal 2-kor fekszem általában és van hogy még éjfél-1 óra körül is ettem, elég sokat..
Tehát mindig teli hassal feküdtem le aludni.
17 éves fiú vagyok, 176cm, a súlyomat viszont nem tudom. (Van egy fóbiám és nem merek mérlegre állni.)
Azt mondanám úgy közepesen mackós vagyok, viszont családi vonás a hatalmas váll, hát, illetve karok.
(Sokszor kérdezik, hogy mit edzek hogy ekkorák a vállaim)
Napi 3-szor tervezek enni. 11, 15, illetve 19 óra környékén. (Egy tál ételekre gondolok, tehát nem valami sokra, szeretném ha összeszűkölne a gyomrom)
Ezek mellett mozgásnak felülések, fekvőtámaszok, illetve rengeteg séta.
Szerintetek kezdésnek megfelel, illetve lehet vele kicsit fogyni?
Nem akarok teljesen drasztikusan vékonyra lefogyni, inkább csak a hasamat szeretném ha kicsit kisebb lenne vagy hogy ne legyen ennyire husis az arcom. (Most sem annyira az, csak megnézném magamat kicsit keskenyebben :D )
Egyébként világ életemben nagyobb darab voltam, már eleve 4 kilóval születtem és az orvosok óriás bébinek csúfoltak a nagy mellkasom miatt :D
De úgy eloszlik rajtam a kiló, tehát "dagadtnak" még éppen nem mondanám magamat.
Szerintetek kezdésnek megfelel? Mit változtatnátok?
Bármi egyéb segítséget, tippet megköszönök.
"Nasikat, chipseket mennyit lehet enni? Magvakat, mint például kesudió, pisztácia, szotyi?
Két étkezés között egy csoki megengedett? Már csak agyserkentőnek is, főleg tanulás előtt."
A nasikat próbáld visszafogni és/vagy helyettesíteni. Az olajos magok jók lehetnek erre a célra, sőt "agyserkentőnek" is. De ezekből sem érdemes túlzásokba esni, mert nehezen emészthetőek és elég energiadúsak.
Nem az számít, hog hány órakor eszel, hanem hogy a te napodban ez későnek vagy korainak számít.
Aki 3-kor hazaér suliból, és onnantól döglik, majd mondjuk 10kor alszik az más, mint én, aki 8-kor végez a munkában, és még utána megyek el az edzőterembe és 10-ig edzek, éjfélkor fekszem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!