Ma lesz a 3. napom, hogy nem ettem, csak ittam. Meddig tartható egy léböjt?
"Úgy értesültem, hogy csak folyadékok fogyasztása tudja tehermentesíteni és átmosni a bélrendszert. A zsíros ételek és alkoholos italok fogyasztásával a vérképben az esetlegesen emelkedett májértékek helyreállnak."
Legalább fél évi kiegyensúlyozott táplálkozás kell ahhoz, hogy a vérképben bármi is a normális felé mozduljon. A megoldás továbbra is a hosszú távon tartható, egészséges étrend, az alkoholt alkalomszerűen és mértékkel beleértve.
A bélrendszert sem kell tehermentesíteni, arra lett kitalálva, hogy táplálék haladjon rajta végig. Jó esetben megint csak hangsúlyozom, egészséges táplálék. Átmosni? A normál emésztés során a perisztaltikus mozgás elvégzi a szükséges kiürítést, a máj és a vese a mérgek kiválasztását, amitől aztán pisivel-kakival megszabadulunk.
Ettől függetlenül ha jó a közérzeted tőle, lehet tartani egy napos böjtöt, legyen az léböjt, nyers zöldségnap vagy csak egy fokozottan könnyű ételekkel, hús nélkül tartott nap. De több napig citromos vízen meg narancsleven élni nett baromság. És lehet, hogy azt gondolod, a bélrendszered tehermentesíted, de a keringésed, az agyműködésed, a veséd meg simán túlterhelődik így.
Plusz nekem három nap után már baromira hiányozna a mozgás, márpedig azt az intenzitást, amit csinálok, nem tolod le citromos vízen, az tuti.
Mondom, hogy hülye vagy. Azt hiszed, hogy jelent valamit a százalék-arány? A tinik mindenkit lepontoznak függetlenül a válasz hasznosságától.
Arról meg annyit, hogy amit te csinálsz, az kimeríti az öngyilkosság fogalmát. Arra kéne eszednek lenni, hogy elmenj egy dietetikushoz, hogy normális diétát írjon fel neked, ahelyett hogy koplalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!