Ma lesz a 3. napom, hogy nem ettem, csak ittam. Meddig tartható egy léböjt?
Ez így jellemzően addig, amíg vagy össze nem esel, vagy gyomorfekéllyel be nem tolnak a műtőbe.
Semmi értelme. De tényleg, semmi.
Maximum egy napot érdemes tartani, ha jól esik, de sem "méregteleníteni", sem fogyasztani nem fog.
Hehe. Magukat orvosnak és dietetikusnak kiadó, álnéven publikáló önjelölt mindentudók ajánlják a lébőjtöt maximum.
Normális ember, aki picit is konyít a dologzol, a normális, alacsony zsír-, szénhidrát- és kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott és változatos étrendet ajánlják.
A lébőjt, a méregtelenítés, a lúgosítás és társai pedig KAMU.
Én nem mondtam, hogy méregtelenítést végzek, hanem, hogy léböjtöt folytatok és azt sem, hogy lúgosítást. Keveredés van bennetek.
Úgy értesültem, hogy csak folyadékok fogyasztása tudja tehermentesíteni és átmosni a bélrendszert. A zsíros ételek és alkoholos italok fogyasztásával a vérképben az esetlegesen emelkedett májértékek helyreállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!