Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 20 nap alatt le...

Szerintetek 20 nap alatt le tudok adni pár kg?

Figyelt kérdés

Igazából a hasamból és a csípőmből szeretnék hamar egy kicsot leadni. 2.gyerek után eléggé lóg a hasam és nem szép. Mármint nem úgy lóg, hogy csak bőr van ott hanem zsír is. Elkezdtem tornázni persze amennyi erőm és időm van 2 gyerek melett.

Szerintetek milyen tornát csináljak? Gondoltam, hogy kevesebbet eszem és nem eszek cukros kajákat sem.

Ezzel lemehet pár kg?

168 cm és 72 kg vagyok. Ez szerintetek is sok?

2017. ápr. 3. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasra vannak gyakorlatok, és kinek mi sok.Ha szeretnéd tudok írni le.
2017. ápr. 3. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Persze elfogadom a tanácsot.
2017. ápr. 4. 06:22
 3/6 anonim ***** válasza:
helyi fogyas nincs. ha elkezted ma es betartod akkor meglehet a 2.5 kg. De ahozz akaratero es hatarozotsag kell.
2017. ápr. 4. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nos, helyi fogyas nincsen. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz egy kicsit. Nagyon jo,hogy tornazol, folytasd is. Valoban a 72 kg sok, minimum egy 10 kg-nak le kellene menni. Nem nehez elerni, ha odafigyelsz arra, hogy sok vizet iszol, minimalizalod a zsirfogyasztasodat es amikor megehezel, akkor teljes erteku gabonafeleket, zöldsegeket es gyumöcsöket eszel.
2017. ápr. 4. 22:04
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a magasságodhoz képest a 72 kg egyáltalán nem sok.Én csak 162 cm vagyok és 71 kg.A környezezetemben senki nem akarja elhinni,h ennyit nyomok,volt akinek lefényképeztem a reggeli mérésemet,h elhiggye tényleg ennyi kg vagyok.
2017. ápr. 5. 08:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap 70 kg-ot mértem. Ez nem tudom hogy van. Lehet a mérleg volt rosszul beállítva.
2017. ápr. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!