Egy hét alatt le tudom adni azt 6000 plusz kalóriát amit két nap alatt bezabáltam? Nem szeretnék hízni tőle és mától már visszatérek a diétás étrendemre, heti minimum 3 órát sportolok. Amúgy ettől hízhattam tartósan?
Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 09:33
1/6 anonim válasza:
szerintem is kérdezd meg napi 3x
2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom
Elnézést hogy mindenkinek az agyára megyek csak még sosem volt ilyen
Abba is fogom hagyni és kész
2016. máj. 23. 09:43
3/6 anonim válasza:
"hízhattam tartósan?"
Tanuljatok már meg gondolkodni, vazge. Minden hízás tartós, ha nem adod le. Ha leadod, akkor meg nem tartós.
Ha most eszel egy salátát, és felszedsz tőle 1 gramm zsírt, és nem adod le, az tartós hízás. Ellenben ha megeszel egy ültő helyedben három Big Mac-menüt, és felszednél tőle fél kiló zsírt, de te elmész teljesítménytúrázni, és ledolgozod az egészet, akkor az nem tartós. Ennyi.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
És elnézést hogy van akit felidegesítettem, nem állt szándékomban és belátom hogy túlzásba vittem
Többé nem fordul elő
2016. máj. 23. 12:48
5/6 anonim válasza:
azt a kalóriát, amit már bevittél fölöslegesen, nem tudod semmissé tenni. Amit tehetsz, hogy most belehúzol és lesportolod gyorsan. A 6000 kalória az nagyjából 3-3,5 napi adag, bár ez attól függ, hogy te hány kiló vagy. De átlagosan kb ennyi. Tehát jócskán elbaltáztad ezt a dolgot. De nem kell keseregni, mert ettől függetlenül még megemberlheted magad és le lehet dolgozni! Csak amikor legközelebb újra magadba szeretnél tömni mindenféle finomságot, akkor gondolj arra, hogy ezzel csak hátráltatod magad.
6/6 anonim válasza:
Heti 3 óra? Nem túl sok. Nem a kaján kéne pörögnöd, hanem a mozgáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!