Most már tényleg elegem van, miért nem tudok a családomnak megfelelni?
Figyelt kérdés
176 cm 70 kilóról állandó idegesítések árán sikerült lefogynom 60 kilóra. A gond hogy most meg azzal idegelnek, hogy le kell cserélni a ruhatáramat, ne vegyük be a nadrágokat, mert lehet hogy hízni fogok. Viszont én most boldog vagyok, 70 kilósan egy nagy fenekű tehénnek éreztem magam, ráadásul közel jártam ahhoz, hogy magas vérnyomás miatt gyógyszert írjanak fel. Erre az a duma, hogy a súly semmiben sem befolyásolja a vérnyomást.Most alacsony és normál értékben van a vérnyomásom, ez nem lehet véletlen! Eszem ágában sincs visszahízni, és újra undorítónak érezni magam a bőrömben.2010. máj. 12. 17:13
11/16 timido válasza:
neked van igazad! visszanehízz, ez a te munkád, gyönyörködj benne! Én 76 voltam. és hiheteten nagy tehénnek éreztem magam. bármit vettem fel, képtelen voltam eltakarni a hurkáim. fuj.. most 63 kiló vagyok, és a hasamról gyönyörűen lementek a kilók, a lábam is vékonyodott. de még kell hogy lemenjen kb 6 kiló. mert a fenekem még nagy. ( rajtam először a hasamon látszik meg, majd a lábaimon, és csak utoljára a fenekemen. ) szóval a fenekem még viszonylag nagy :))
12/16 A kérdező kommentje:
Igen sok edzés van benne. Olyan dolgokat tudok most megcsinálni sport terén, amikről ezelőtt álmodni sem mertem. :) Rám csak egy helyre meg az összes kiló, mivel körte alakú vagyok, de most már egyensúlyba tudtam tornával hozni a testemet. :D
2010. máj. 12. 17:43
13/16 anonim válasza:
Jaa értem, akkor, miért írtad, h 176/70-nél nagyon nagy a feneked!
Engem is csesztettek mindig mindenért:)
Ha 68kg voltam azért, ha 54kg meg azért:D
Ne válaszolj, ne reagálj, ha családtagjaid beszólogatnak..csak megunják!
És ez is mutatja milyen kitartó vagy!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Szerintem elég annyit mondanom, hogy volt miből leadni 70 kilósan, mert 65 kilósan is a feneken 106 centis volt. Szóval a totális körtealkat megtestesítője vagyok. :D
2010. máj. 12. 18:11
15/16 anonim válasza:
Szerintem se hízz vissza, semmkiképp!
amelyik nadrágot lehet, vegyétek beljebb a gombját és/vagy vegyetek új nadrágot!
16/16 anonim válasza:
Az a lényeg,hogy Te jol érzed magad a börödben. Én 162cm 50 kg voltam.. s folyton piszkáltak, hogy hìzzak me sovány vagyok stb, idegesìtett is rendesen. aztán leszartam, ùgy gondoltam ha az aki állitollag szeret s elfogad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!