Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Már vagy egy hónapja napi 2 szelet pirítós kenyeret eszek.És még semmit se fogytam.Mozogni nem mozgok mellette mert nincs idő rá.(akinek van ideje annak örülök).8-tól 4-5ig suliba vagyok.Reggelizni nem szoktam mert nincs étvágyam csak délután eszek 2 szelet kenyeret.85 kg 19/F. Mit csinálok rosszul? Tippek?Mozgás fontos lenne ? Úgy tudom,hogy a fogyást a táplálkozás határozza meg.

2017. ápr. 1. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
kamu kérdés
2017. ápr. 1. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés de komolyan mondom,hogy hiába eszek keveset semmit se fogyok...
2017. ápr. 1. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kenyérrel akarsz fogyni????

Zöldség,hús,tojás.

2017. ápr. 2. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Rossz a mérleged.

Hogy mit csinálsz rosszul? Mindent. Nem muszáj mozogni, de nagyon hasznos, ha fiú létedre nem akarsz nyápic lenni, lötyögős bőrrel. Napi 2 szelet kenyérrel fogyózni pedig őrültség, normális étrend kellene, ld. előző válasz. Már ha nem akarsz rövid úton kórházba kerülni.

2017. ápr. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!