Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki, ez mitől vagy miért...

Valaki, ez mitől vagy miért van és hogyan tudnék ennek véget vetni?

Figyelt kérdés
Szóval több mint egy hete volt a szuletesnapom és rengeteg csokoládét és süteményt kaptam és ezen a napon nem tudtam megállni, hogy ne egyek belőlük, mert egy nap nem lesz belőle semmi. Csak az a baj, hogy ez minden nap folytatódott egészen máig és brutálisan érzem magam, hogy nem tudok ellenállni és megeszem. Egy nap meg simán belefért volna, de hogy több mint egy hete az nagyon sok. És nem tudom mit csináljak ss hogyan fogom ledolgozni, attól felek, soha nem tudok úgy rendesen enni mint ezelőtt.
2017. ápr. 1. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt. A megoldás, úgy kell enni, mint azelőtt, és elfelejteni ezt az 1 hetet.
2017. ápr. 1. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Rad mennyi kg ment fel?
2017. ápr. 1. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, régen volt és szerintem akkor nem is mértem meg. De maximum 1 kiló mehetett fel, nem látszott.. 1 hét alatt nem lehet meghízni.
2017. ápr. 1. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Rákattantál a cukorra. Ez is egyfajta függőség. Ne tarts otthon ilyeneket, akkor könnyebb lesz leállni. Amikor eszedbe jut, hogy megennél egy sütit vagy csokit, egyél meg helyette egy gyümölcsöt, egy marék olajos magot, vagy bármit, ami nem cukros-lisztes étel, és jól esik. Pár nap után már nem fog annyira hiányozni.

Nem hiszem, hogy egy hét alatt sokat híztál volna, emiatt nem kell parázni. Inkább az lesz gond, ha ezt huzamosabb ideig folytatod.

2017. ápr. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!