Mit tegyek, hogy véget vessek ennek?
Mi lenne, ha inkább izmot szednél fel előbb? Persze akkor feledkezz el az 57 kilóról...
Nem tudom, mit nevezel egészséges táplálkozásnak s akkor mennyit eszel, viszont az egészségtelen étel megevése választás kérdése, aminek a Te fejedben kell eldőlnie. Viszont sokat segít, ha megfelelően eszel, mert ha pl. koplalsz, akkor nem csoda, ha mindenfélét megkívánsz.
A súlyod alapján egyáltalán nem kell fogynod. Sőt, most is sovány lehetsz.
Attól, hogy fogysz nem lesz szebb a bőröd, nem lesz jobb az alakod. Ugyanilyen lesz, csak még soványabb kiadásban.
Sportolnod kéne, tornázni, hogy feszesebb legyél. És az alap pedig, hogy normálisan étkezel, mert a rossz táplálkozás miatt lettél ilyen.
Nem a súlyod nem ideális, hanem az életmódod. A súlyoddal az égvilágon semmi gond nincsen.
Annyi érdekes dolog van a világban az evésen kívül.
Foglalkozz mással, más dolgokkal, és ne az evés legyen a központi téma. Úgy érzem nálad minden az evés körül forog...
Én is azt javaslom kezdj el sportolni valamit, menj el futni vagy kondizni, tornázz otthon, esetleg beiratkozhatsz valamilyen fitnesz órára is, ha szereted az ilyeneket(én TRX-el rengeteget izmosodtam, formálódtam és még élvezem is, csak ajánlani tudom ezt a mozgásformát).
Ha keményen sportolsz akkor utána kevesebb eséllyel fogsz bezabálni, hiszen nem akarod majd, hogy kárba vesszen az a sok-sok munka, amit beleölsz. Nem mellesleg az önbizalmad is jelentős mértékben meg fog nőni tőle, minden egyes lefutott km vagy egy kemény edzés után érzett kellemes fáradtságérzés közelebb visz a célodhoz és büszke leszel magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!