Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis? Vagy egyszer es mindenkorra vessek veget ennek a kavalkadnak?
Sziasztok.
Nos arrol lenne szo h benne elek lassan egy ket es fel eves kapcsolatban.
En vagyok a noi tag benne.
Szoval mar rengetegszer volt az hogy majdnem szet mentunk de aztan mindig valahogy megis ujra ossze csiszolodtunk de amikor ossze vitatkozunk akkor mar ugy gondolom abban a pillanatban h meg van ahozz mindenem h ne turjem tovabb a szobeli megalaztatasokat.
Mint minden emberben termeszetesen bennem is van hiba de amin legutobb megint ki borult a bili h parom folyton azt mondogatja h majd pl. veszunk egy autot h jajj akkor majd ki mit fog szolni.
en belatom h nyilvan benne van az emberbe ha meg dicserik de nem azzal kezdem minden egyes tervem h ki mit fog szolni szerintem ez gyerekes felfogas.
foleg ugy h o 8 evvel idosebb is nalam.
Ilyenkor el kezdodik a vita h engem mit zavar stb holott azert vettunk egy 3D-s tv t is mert neki az tetszett nekem meg felelt volna fele annyi penzert is egy keszulek ami mukodokepes.
Hozza tennem h kulon kasszan vagyunk mindketten itt elunk Angliaban es ugy veszunk dolgokat h mind a ketten bele adjuk a fele fele arat.
Szerintem en eddig is tobb mindent meg tettem mert amikor ugy volt h szet megyunk es mar koltoztem volna akkor is en tancoltam vissza h adjunk megis csak meg egy eselyt a dolognak.
Minden masnap meg fozok ket napra el jarok dolgozni a sajat penzembol elek nem rajta eloskodok,takaritok,fozok,mosok.Nem jarok el sehova pedig 24 eves fiatal lany vagyok. Hozza teszem ezt nem azert mert o meg tiltja hanem azert mert en amugy se vagyok bulizos tipus.
De amikor ossze vitatkozunk akkor mindennek el hord cig....nak rvanak holott nem vagyok egyik se es akkor mindig azt mondja h olyan ember kene nekem aki jol szajba vag ugy h fel reped a szam meg ilyenek.
Csak az a baj h nincs senkim mert anyamek tipikusan le szarjak az osszes gyerekuket ugy h nem tudom de azt sejtem h lelki okok miatt nem merek lepni mert nincs senki akire tudnek tamaszkodni beszelgetni vagy akar el menni setalni.
Mar utalom ezt a helyzetet mert szerintem en sokkal tobbet erek ennel minthogy ezt turjem es nincs is anyagi vonzata a dolognak mert sajat munkaval es anyagiakkal rendelkezem.
Szerintetek mit kene tennem?
Az erzelmi reszerol szeretni meg mindig szeretem mert nem bantott fizikalisan csak mindig ilyen lelki dolgokkal h ugy le oszt olyan alpari stilus modon h az mar bicska nyitogato sokszor.
Az se hasznal h ha meg beszeljuk amikor higgadt h ha esetleg vita van ami minden parkapcsolatba elofordul h maskor fogja vissza magat ilyenkor sohasem tartja be amikor ossze kapunk.
azt a reszletet ki hagytam h mindig o vadol azzal h en cgny vagyok holott a borom feher akar a fal mar lassan szoliba kellene mennem mert mar engem zavar h milyen feher vagyok az o edesapja viszont kozel se feher sot eleg sotet barna boru es ezt nem bantaskent hanem mert ez az igazsag es akkor meg o cgny.oz le engem.
Amugy itt Angliaba ismertuk meg egymast es elotte 5 evig egyedul elt nehezen kepzeltem el h miert volt 5 evig szingli holott nem egy csunya gyerek sot amikor otthon elt meg a volt mennyasszonyaval is azert fulladt be a kapcsolatuk mert meg csalta.
mar el gondolkozom sokszor h vajon lehet h nem volt veletlenul az se meg az se h 5 evig egyedul elt.
Szia.
Ez elég szomorú, és milyen sűrűn fordul elő ez a veszekedés?
Én jobbnak látnám azt, ha keresnél mást, nem azt mondom, hogy csald meg ,félre ne értsd, csak azt akarom mondani, hogyha nem akarsz egyedül maradni okos dolog lenne mellette más pasikkal is ismerkedned. A leírtak alapján két lábon állsz a földön, eltudod magad tartani, attol sztem nincs mitől félned. De ez így hosszantávon ... lehet szereted,de gondolj bele 24 éves vagy fiatal, most lehet ez a kapcsolat után talalnad meg tenyleg azt a valakit aki mellett boldog lennél. Ugy tunik csak azert vagy vele , mert ugy sincs mas.
Ezt most ne értsd félre de szíved
Párja egy piti, gyenge, taknyos, paraszt aki kicsinek tartja magát a p***t... Azért ilyen mert ahoz nem elég férfi h megtartson egy full helyes csajt vagy 5 év alatt szerezzen magának egyet. Ne tűrd szerintem nem azaz idő van hogy egy csaj hagyja hogy így bánjanak vele... De ezt csak én mondom
igen igazatok van..teljes mertekben.van egy lakotarsunk es o most epp ugy fozott h nyitva hagyta az ajtot es fel jott a kaja szag es amikor belep a szoba ajtonkon azt mondja h bolondokkal lakok egyutt koztuk szolva velem is.en epp mentem tusolni es tudom h ha meg jegyzest tennek pl. h mi a f...nak kepzeled te magad h mindenkit le bolondozol hajnalig se erne veget a veszekedes ehelyett ra csaptam duhosen az ajtot es akkor meg o van fel haborodva.
olyan mint akinek ket enje van mert amikor meg normalis akkor meg kenyerre lehet kenni de ilyenkor meg azt gondolja h o szarta a spanyol viaszt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!