Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ábránduljak ki egyszer s mindenkorra volt barátnőmből?
Szeretem Őt, nagyon, de szakítanom kellett vele, mert már lelkileg, idegileg teljesen kikészített, és nem lehetett vele beszélni sehogy, mert mindig besértődött, és azt mondta, hogy Ő bizony nem változtat semmit, változtassak én... Na ebből lett elegem, hogy teljesen egyoldalú vol a kapcsolat, én mindig ugyanúgy megtettem érte mindent, de Ő annyira se volt képes, hogy kimutassa a szeretetét.. Mert szeretett, és még mindig szeret, csak nagyon, de nagyon elszaladt vele a ló.. Mindegy.
A kérdésem tehát az, hogy mit tegyek, hogy kiábránduljak belőle? Más kapcsolat nem jöhet szóba, mert Ő utána nem tudnék megbízni maximálisan még egyszer senkiben sem ilyen téren, (ennyire meggyötört) egyéjszakás kalandok megint felejtősek, mert megfogadtam, hogy érzelem nélkül nem fekszem le senkivel.
Így viszont, ha nincs ki elfeledtesse velem, hogyan tudnám elérni?
Vagy az idő...
Vagy, ha szeret, nem lehet vele megbeszélni?
/Én is sértődős vagyok, de csak azért,mert olyankor azt szeretném, hogy egy kicsit odafigyeljenek rám. Ha Ő is ilyen, nagyon könnyen kezelhető, csak egy kis türelem kell részedről és egy kis "tutujgatás" :)/
Vagy az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!