Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ábránduljak ki a "tökéletes" pasiból? :D
Tudom,hülyeség,de belezúgtam és csak "szenvedek" ,mivel köztünk nem lesz semmi. De még mindig csak rá gondolok,és csomó mindenről eszembe jut. Azért nem lesz köztünk semmi mert volt egy randink,de ő mégsem akart semmit utána. Pedig előtte 1 hónapig beszélgettünk szinte mindennap.(nem neten ismerkedtünk meg hanem közös barátaink vannak)
A lényeg,hogy én nem tudom kiverni őt a fejemből. Ez május óta tart,és valószínű,hogy a közeljövőben még összefutunk mivel sok közös barátunk van. de én kiakarok belőle ábrándulni,kell valami, ami után azt mondhatom,hogy "hogy lehettem én ebbe belezúgva?" de nem találok ilyet,túl kedves volt,minden rendben volt.
Örülj, hogy van egy havarod, miért kellene utálni??
Inkább te változz meg.
Dehogyis,nem akarom utálni!!
Csak nem akarom,hogy több legyen mint egy barát.
Ha gondolod ismerkedhetünk. Hasonló helyzetben vagyok mint te.
18 vagyok, írj levelet:)
2.válaszoló:
Igen ezt értem... van benne valami,bár furcsa mert azért mégsem tértünk el annyira egymástól,elég sok mindenről tudtunk beszélgetni. (különben az már kiderült volna az elején hogyha nagyon eltérünk,de elég hasonló volt a gondolkodás menetünk sok mindenben.)
3.válaszoló: ne haragudj nem szoktam neten ismerkedni,de ha írsz valami nagyon meggyőző levelet akkor talán meggondolom magam,de nem ígérek semmit.
(én amúgy 16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!