Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem a irodalom tanáromba, hogyan ábránduljak ki belőle? 16/L
Figyelt kérdés
tudom, hogy nem lehet belőle semmi, de folyton rá gondolok, ilyen hatással van rám. nem tudok már mit tenni. probáltam, hogy korombeli fiúval járok, de elég gázos kapcsolat volt, hogy közben mindig a magyar tanár járt a fejemben(nem is tartott túl sokáig). olyan 15 év lehet közöttünk szóval nem tudom mért lettem szerelmes belé, de ez már vagy egy éve tart nálam és nem javult és mostmár kezdem azt hinni, hogy nem is fog... kérlek adjatok valami tippet hogy hogyan szeressek ki belőle!2010. nov. 16. 17:03
1/19 anonim válasza:
Amikor rá gondolsz jusson eszedbe, hogy ő is büdöset szarik.
2/19 anonim válasza:
Nem vágom, miért szeretnek bele a diáklányok a tanárokba.
5/19 A kérdező kommentje:
normális válaszokat nem tudnátok írni? nem tehet róla hogy bele estem. én próbáltam kiábrándulni belőle de egyszerűen nem ment. és az meg egyáltalán nem segít ha meztelenűl képzelem el!
2010. nov. 16. 17:28
6/19 anonim válasza:
én is szerelmes voltam a tesi tanáromba :) hidd el ha el fogsz ballagni , vagy nyári szünet lesz ... nem fogod látni , és nem is fog egy idő után eszedbe jutni! :)
7/19 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... már 9-óta szerelmes vagyok belé és ez a nyáron sem változott, néha az az érzésem támad, hogy Ő is szeret, de akkor próbálok másra gondolni, meg arra, hogy ez nem jöhet össze. én mondjuk elég furcsa ember vagyok, kicsit antiszociális meg nem sokat mosolygok, de ha összefutok vele a folyosón nem bírom ki, hogy fel ne viduljak és vagy 10 percig mosolygok utána:D
2010. nov. 16. 18:35
8/19 anonim válasza:
próbáld meg megtanulni a himnuszt meg a szózatot visszafele
9/19 A kérdező kommentje:
XD ez komoly? attól mért lesz jobb nekem? bár lefoglalna az biztos:D
2010. nov. 16. 21:25
10/19 anonim válasza:
hahaxD
mondmeg neki ha jó csaj vagy és nincs felesége ak 1 probát megér:)(am van FELESÉGE mert akk max csak 1 éjszakás kalandot érsz el:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!