Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem egyszer és mindenkorra hogy én szeretem a lányat és ő kell nekem? Hogy ezt fel is fogja.
Figyelt kérdés
Én 26 fiú vagyok a Lány 19. Nagyon sármos jó képű fiatalos arcom van.(Nem beképzelt vagyok ezt kapom rendszeresen visszajelzésnek) Egyáltalán nem látszik az hogy mennyi vagyok legtöbbször 20-21 nek néznek a csajok. Igazán szeretem ezt a lányt de ő azt gondolja csak megakarom dönteni. Tele van gátlásokkal. Még nem volt senkivel és van egy nagy lelki sérülése a múltból.2012. szept. 6. 14:43
1/5 anonim válasza:
lassan, türelemmel közeledj hozzá. ne erőltess semmit.
ha tetszel neki és hajlik a kapcsolatra, akkor egy idő után be fogja adni a derekát :)
22N
2/5 anonim válasza:
Figyelj ide, volt aki 26 évesen világuralomra tört, te meg itt úgy irkálsz mint egy bakfis.
Mi a szerepe a kérdésedben annak hogy milyen szép arcod van? Én tudom, csak most lusta vagyok kivesézni.
És miért baj az ha meg akarod dönteni? Mi mást akarnál?
Ez a nagy lelki sérüléses izé is... egyszer azt mondták neki hogy nem vagy mi ez? És szintén mi a szerepe a kérdésben?
Hihetetlen.
3/5 A kérdező kommentje:
red4me: Az a szerepe hogy a szép arc kétélű fegyver ha komly kapcsolatot akarsz. Az hogy mit élt át az nem ide tartozik csak azért említettem meg hogy tudja a válaszoló, nehéz esetről van szó.
2012. szept. 6. 15:50
4/5 anonim válasza:
Kétélü fegyver... jaj te szegény, összetörik a szivem ha belegondolok. Nekem meg nagy a farkam és ezt dolgozom fel nagyon nehezen. Képzelheted milyen nehéz ez lelkileg, lehet csak a farkam miatt kellek a nőknek.
Menj már..
5/5 A kérdező kommentje:
Vagy inkább pont azért nem ;)
2012. szept. 7. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!