Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Hogy értessem meg vele?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és egy majdnem 16 éves fiúval járok. Szokatlan meg minden, de én annyira szeretem őt,olyan kis cuki , kis imádnivaló. Apum szerint ez nem normális, mert most nem az egóm beszél de eléggé szép lánynak tartanak, hogy találnék korban hozzám illőt. De nekem ő kell. Mi a probléma? Hogy értessem meg apummal ?2012. júl. 22. 02:03
1/15 Ⱳhite ßelle válasza:
Nem kell megértetned. Te jársz vele, nem a fater. Nem szeretem ezt a hozzáállást, hogy úgyis lenne más. -.-
2/15 anonim válasza:
Semmi gond veled. Nekem is mindig a fiatalabbak jöttek be. Apukád más generáció, lehet akkor érezne jó kezekbe, ha valami 5-6 évvel idősebb "férfi" vigyázna rád.
A férfiak másképp látják ezt. Nem kell vele foglalkoznod, maradj a "cuki" fiúval. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik, de ez már egyre rosszabb, hogy 2 értelmes szót nem tudok vele beszélni az utóbbi időben.
2012. júl. 22. 02:08
4/15 anonim válasza:
Semmi gond veled. Nekem is mindig a fiatalabbak jöttek be. Apukád más generáció, lehet akkor érezne jó kezekbe, ha valami 5-6 évvel idősebb "férfi" vigyázna rád.
A férfiak másképp látják ezt. Nem kell vele foglalkoznod, maradj a "cuki" fiúval. :)
5/15 anonim válasza:
Semmi gond veled, nekem is mindig a fiatalabbak jöttek be. :)
6/15 anonim válasza:
20 évesen mások már borjaznak,önállóak,nem az apjuknak magyarázkodnak.
7/15 anonim válasza:
Bocs, 3x elment a komment. :D Egyszer akartam, csak lefagyott! Majd elfogadja! Eleinte az enyém is hajtogatta, hogy "olyan kis kölyköket" a helyemben meg sem látna.
Mostanában már örül, ha csak 5 évvel fiatalabb a partner. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Én sem magyarázkodok, csak nem akarom hogy e miatt tönkre menjen a viszonyunk.
2012. júl. 22. 02:10
9/15 anonim válasza:
6. Az önálló stimmel. De szülni 20 évesen nem sokan szoktak. Az utódlás később jön, 20 évesen inkább még egyetem, ilyesmik.
10/15 anonim válasza:
Csak az a baja hogy ezért lecsukhatnának pedofília miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!