Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg velem hogy nekem így nem lenne jó?
Figyelt kérdés
Barátomra most így hirtelen sok gondja lett. (családi, rendőrségi ügy..) És azt modnta h nem szeretné ha ebbe nekem is részt kéne vennem, meg h én jobbat érdemlek, jobb lenne nekem nélküle. De én szeretem, és tudom hogy Ő is szeret. De nem érti meg h nekem nem lenne jobb nélküle, meg engem nem zavarnak a gondjai, nekem is vannak hasonloak. Hnap találkozunk és megbeszéljük, de félek h vége.. azt nem élném túl.. mert ha szeretjük egymást nem értem miért nem lehetünk együtt. :\'(( És nem bírja felfogni hogy nekem nem rossz vele ha vannak gondjai. Meg nekem nem kell senki más, meg nem tudok jobbat találni, mert számomra nincs jobb..2009. júl. 20. 11:19
1/5 A kérdező kommentje:
Jaj elirtam nem velem, hanem vele hogyan értessem meg
2009. júl. 20. 11:19
2/5 A kérdező kommentje:
meg barátomnak* bocsi de teljesen magam alatt vagyok
2009. júl. 20. 11:20
3/5 anonim válasza:
ez bűzlik mint szar a cipőtalpon a buszban. valszeg nem szeret és így akar lekoptatni!
4/5 anonim válasza:
dehogy büzlik...elég sok pasi hajlamos az ilyesmire...kiborul,és inkább ne is lásd őt olyankor amikor nemtulzottan a férfiassága van előtérben...
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval - a férfiúi büszkeség mondatja valószínüleg ezeket pároddal. Nem akarja, hogy gyengének lásd, ne adj Isten a segítségedre szoruljon pl. anyagi téren. Hagyd rá a dolgokat, ne is próbálj vele a problémáiról beszélni, a szakítást drasztikusan utasítsd vissza, ha ezzel a szöveggel jön (vagy mondjon érthető magyarázatot), mert különben a végén visszafele sül el a dolog. Ne hagyd, hogy addig beszélje, hogy te jobbat érdemelsz, míg egy hang erejéig is rábólintasz - mert akkor aztán meglesz a katasztrófa. Tapasztalatból mondom - mondd meg neki szedje össze magát, ne neked siránkozzon, tudatosíd vele, hogy ő a FÉRFI!!! Az önsajnálat így is el fog tartani egy kis ideig, de ha kitartóan bíztatod, akkor hamar összekapja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!