Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Hogy értessem meg vele?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és egy majdnem 16 éves fiúval járok. Szokatlan meg minden, de én annyira szeretem őt,olyan kis cuki , kis imádnivaló. Apum szerint ez nem normális, mert most nem az egóm beszél de eléggé szép lánynak tartanak, hogy találnék korban hozzám illőt. De nekem ő kell. Mi a probléma? Hogy értessem meg apummal ?2012. júl. 22. 02:03
11/15 anonim válasza:
14 Év a beleegyezési korhatár. Nem csukhatnák le. :)
12/15 anonim válasza:
Ez valami új hülye törvény megint?
Akkor ezek szerint egy 90 éves csávó kúrogathat egy 14 éves csajt?
Nem normális ez a mai társadalom :S
13/15 anonim válasza:
Új törvény, de azért lássuk be, a 90 éves fickó 14 éves csajjal durvább, mint a 20 éves csaj 16 éves fiúval. :)
14/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan dúrva ez valóban. Bár sok barátnőm is kérdezi , hogy mi van ebben olyan jó. Hát nekem jó.
De valóban nem pedofília, mert az csak 14 év alatt van.
2012. júl. 22. 18:29
15/15 anonim válasza:
Hát ezt nem tudtam :O
Akkor szeptembertől megyek csajozni az általános iskolákba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!