Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje véget vetnem ennek?
Kb 10 hónapja vagyunk együtt,de nem tud róla senki,mivel egy ideig a legjobb barátjával jártam,ezért ő nem szeretné ha kitudódna.Belementem,de már nagyon zavar.Ő még most sem szeretné,ha tudna róla bárki is,mert hát mit mondanának az emberek. Én már kezdek belefáradni.Nincs egy normális párkapcsolati életünk,nem járunk sétálni,se moziba,se vacsárázni,sehova.Ha mégis találkozunk nem foghatom a kezét,és semmi ilyesmi.Pár hónapja,pedig ha találkozunk mindig én kell mondjam hogy na menjünk valahova,vagy jöjjön hozzám.Ő nem tervez velem semmi programot,vagyis nagyon ritkán.Már volt ez vita tárgya közöttünk,mindig igéri hogy más lesz,de soha nem lesz.Nagyon szeretem,és kiakarok mellette tartani,hátha lassan jön már a változás..De én igy nem sokáig birom már. El kellene hagyjam?Vagy máris késő?
20L
Ha semmi nem segít, akkor rá kell kényszerítsd a döntést és azzal leveszed magadról ezt a terhet. Mond meg neki, hogy nem bírod ezt így tovább, ha nem vállal fel téged, akkor vége ami köztetek van (vagy épp nincs)!
Szerintem ezzel megkapod a választ a kérdéseidre. Ha felvállalja a kapcsolatotokat, akkor tényleg szeret, ha meg nem akkor nincs miért küzdened, akkor nem érdemel meg téged, ennyi.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!