Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget kell vetnem ma a kapcsolatomnak?
Életemben nem szerettem még így senkit, és most úgy tűnik, mindjárt vége.
1 éve vagyunk együtt. Egy becsületes srác volt, de az előttem levő barátnője 3x megcsalta, ő ennek ellenére megint visszafogadta volna...aztán jöttem én.
Sokáig nem akart velem összejönni, mondván, én túl jó vagyok hozzá, így igyekezett lekoptatni párszor, de én kitartó voltam, és végül bevallotta, hogy szerelmes belém(még megcsókolni sem mert, sőt, izgult, ha hallom pisilni, pedig koleszos fiú volt:D).
A lényeg, hogy eleinte több vasat tartott a tűzben, de miattam ezeket elhárította.
1 évig minden rendben volt, és most megint fura velem. nem ölel, zavarja a puszim, nem hív annyit, és elkezdte más lányok képeit lájkolgatni.
Megakartam vele beszélni, mire közölte, hogy iszonyatosan erőszakos vagyok, és ráerőltetem az ölelést. Mondtam neki, hogy ha valahol ezt erőltetni kell, akkor az már rég rossz, de nem érdekelte, befordult és aludt tovább.
0-24-ben a telefonját nyomkodja. Ha pisil, viszi magával, mielőtt bekapcsolja a tvt, ránéz, nem telik el 30 perc, hogy ne lenne elérhető, és engem piszkál, hogy én nyomkodom a telefonomat.
Múltkor megkértem, hogy mutassa meg az exével való beszélgetést, mire rámförmedt, hogy nem, és hogy ő mekkorát csalódott bennem.
Kezdem belátni, hogy ennek vége. De iszonyatosan tengődöm, nem tudok biztos döntésre jutni, amíg nincs bizonyítékom. Kérlek, segítsetek a tanácsaitokkal. Mitévő legyek?
Csak annyi jel szól mellette is, és ezért nehéz.
Pl. Haza jön a koleszból péntek este 8-kor, és vasárnap este 7-ig velem van.
Szünet nélkül.Egész héten azt mondja, alig vár...aztán élőben ez lesz.
De véget kell vetnem a bizonytalanságnak. Hiszen még fiatal vagyok, nincs veszve az élet. Köszönöm.
Szóba sem kellett volna állnod ezzel a gyökérrel!
Komolyan nem értem hogy minek szaladtok ilyen életképtelen gyökér f...szkalapok után, úgyis át fog b...szni titeket! Ez borítékolható volt! Egész héten szerinted mit csinál? Ha még hétvégén is a csajoknak írogat?
Szerintem sem kellett volna elve szóba állnod vele.
Akik több vasat tartanak egyszerre a tűzben, azok olyanok is.
Nem lepne meg, ha kifelé kacsintgatna a kapcsolatból vagy már meg is csalt volna.
Szerintem lépj minél hamarabb, mert hogy nem szeret, az biztos.
Szerintem lenyegtelen h kit akar,amikor teged egyertelmuen nem.
Csak gyava kimondani.
En kidobnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!