Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fegyencedzes nőnek . Vélemény?

Redunnamed kérdése:

Fegyencedzes nőnek . Vélemény?

Figyelt kérdés
10 eves korom ota mindig sportoltam valamit elosszor 4 evet kosarlabdaztam majd 2 evet boxoltam most pedig 1 eve hogy kondizni jarok.Ugy gondoltam szeretnem kiprobal ni a fegyenc edzest is de nem tudom hogy kezdjek neki

2017. márc. 29. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy rosszul felépített edzésterv, már ha ki tudod hámozni a könyvből hogy hogy kéne, nem igazán lehet vele megtanulni edzeni.
2017. márc. 30. 00:07
 2/4 anonim válasza:

Szerintem csináld. Én 2 okot mondok miért. Boxoltál, ergo a fegyenc 100% ig neked való hisz küzdősportosok használják nagyrészt pont azért hogy a mozgásuk jobb legyen. A konditól lehet karod meg szép formás feneked, max minden fiu meg akar du/ni téged ennyit érsz vele. A fegyenctől is jól nézhetsz ki, gondolom ha sportoló vagy van már egy alakod attol nem kell félni mint sokan mások.

Én ajánlom. Ha nem érted a felépitést akkor kérdezz ismerőst vagy engem és segitek.

A kondi nagyon káros, ezt már egyre több kutató ág bizonyitotta. Nem a 40-50 kg-os mellezésről beszélek hanem mikor 120 vagy felette nyomnak... gondold el az a nagy súly mind a porcaidon meg izületeiden van rajta, hogy szétba*za már nem? Mig egy fegyencél "annyi bajod" lehet hogy megerölteted az izületed és 3 hétig nem edzhetsz mint én... Ezért fontos ne siesd el mert türelem játék ez nagyon, lassan kell haladni de a végére hidd el ezt meg a boxot párositod, akkor bármilyen cigo belédköt, rávágsz egyet az megfordul 2x ;)

Jah és annyit. Anno kihagytam kondinal (4 év kondi) 2 honapot és elkezdtem edzeni kb alig volt izomláz...

A héten kedden fegyenceztem először kb a karjaimat alig tudom emelni...

2017. márc. 30. 06:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapjáraton 6 gimnasztikai alapgyakorlat, hangzatos címmel...

[link]

Nézd meg ezt a videó sorozatot.

2017. márc. 30. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. márc. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!