Egy 170 cm magas nőnek mennyi az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
80kg vagyok jelenleg ès 21 éves2017. febr. 8. 16:19
2/7 anonim válasza:
Ne testsúlyt nézz, az egy 20 kg-os sávon szőr, csontsűrűségtől függően, hanem testzsírszázalékot. Az számít, más nem.
3/7 anonim válasza:
Szerintem 58-65kg között lennél nagyon dögös, de ha nem sportolsz, 40 kilósan is nézhetsz ki rosszul. Szóval számít az is, hogy mennyi izom van rajtad.
4/7 anonim válasza:
80 kg biztosan nagyon sok, én 58 kg-san vagyok pont jó, de ez testalkattól is függ.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is 50-70, de a szélsőértékeknek megvannaka feltételei. Én pl. jóval alacsonyabb vagyok, de az 50 szörnyen kevés lenne nekem, talán izmot is kéne vesztenem hozzá, pedig nincs is sok.
55-60 egész jól hangzik, de semmi baj nincs azzal, ha egy nő izmos és/vagy egypár kiló szépen eloszló extra háj is van rajta. Amíg csak pár kiló és nem egészségtelen s neki megfelel...
6/7 anonim válasza:
Én 174 centi vagyok és 75 kg. 20 éve sportolok, egy deka zsír sincs rajtam. Szóval embere válogatja, kinek mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!