Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzés nőnek?

Fegyencedzés nőnek?

Figyelt kérdés
167 cm vagyok 52 kg, ami szép és jó, viszont egy deka izom nincs rajtam. plötyi a fenekem, lötyög a kezem a hasam, elég csúnya látvány vagyok ruha nélkül. :D kondira egyenlőre nincs pénzem (ez remélhetőleg változni fog..) de szeretnék tenni magamért valamit. ha ejön a kellemesebb idő, szeretnék futni, de addig nem akarok a seggemen ülni, és a kezembe akadt ez a könyv, és nem tudom, hogy egy abszolút kezdőnek jó lenne-e.. illetve hogy egy nőnek mennyire felelne meg ez az edzésmódszer.. szerintetek?
2015. jan. 17. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
A fegyencedzés kezdő szinttől építi fel az alapvető erősítő gyakorlatokat. Az izomzat és a csontváz pedig hasonló férfiaknál és nőknél, így ugyan azok az erősítő gyakorlatok megfelelők.
2015. jan. 17. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Egész nyugodtan!
2015. jan. 17. 15:08
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2015. jan. 17. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést :) Ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem, és én is most kezdtem el a fegyenc edzést januártól. Ha gondolod, megbeszélhetjük, ki hogy halad majd, hogyan csinálja.
2015. jan. 17. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Az edzes megfelelő.

A könyv propagandaja ami a súlyzos edzes fikazasan alapul viszont baromsag,azzal ne foglalkozz,csak az edzessel.

Es persze egy jobb etrend is kell mert levegőből nem lesz izom.

2015. jan. 17. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Levegőből nem.

A levegőben lévő szenet kötik meg a növények és építik fel vele a saját szervezetüket, fogyasztják el ezt a növényevő állatok, az állatokat pedig mi (meg a növényeket is) és építjük be a szervezetünkbe :D

2015. jan. 17. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

6

Ezért egy egész kekszkamion jár.

[link]

2015. jan. 17. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Van gluténmentesben is? :D
2015. jan. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!