Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gaz a hasam?

Szerintetek nagyon gaz a hasam?

Figyelt kérdés
Szeretnek par kilot leadni foleg a hasamrol. Arra lennek kivancsi hogy szerintetek ilyen hasbol sokaig tart egy szep laposabb hast formalni? Vagy nem olyan veszes?:(
2017. márc. 29. 08:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kep: [link]
2017. márc. 29. 08:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes^^ ha elkezdesz edzeni kicsit akkor simán rendbetehető. Nem is plötyi és van formája
2017. márc. 29. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
És mégis mi lenne rajta gáz? Nagyon vékony vagy, tök lapos a hasad. Anorexiásat szeretnél?
2017. márc. 29. 09:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem. En pont nem tartozok azok koze akik tokre sovanyak meg csinosak megis fogyi akarnak... En 73kg vagyok ami nem epp "sovany" kategoria es az anorexiatol eleg messze van. En csak 10kilot akarok leadni max ami tudom ugyse jon ossze. De legalabb ha elkezdenek tornazni stb csak formalnam a hasam is vele. Ezert is volt a kerdes.. Hgy vajon sok "munka" lenne e vele. Marmint a hasamal
2017. márc. 29. 09:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ezen a képen kb. 50 kilónak látszol :)
2017. márc. 29. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is azt gondoltam,hogy olyan 55kg körül vagy.Magas vagy,ezek szerint?
2017. márc. 29. 09:58
 7/13 A kérdező kommentje:
168cm vagyok. Es lehet az a szerencsem h eloszlik rajtam a zsir. Vagy nem tudom. Mert meg tavaly ilyenkor 58kg voltam.most meg:((((( a hasam zavar leginkabb annak orulok hogy lett fenekem xD mellem eddig is volt mikor 58kilo voltam eleg nagy.
2017. márc. 29. 10:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem lenne vele túl sok munka, max 60kg-nak mondtalak volna. 73nak semmiképp.
2017. márc. 29. 10:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Biztosan jól eloszlik rajtad a felesleg, mert a kép alapján nekem sem tűnsz olyannak, mint akin egyáltalán van némi plusz.

Fényképezd oldalról is, úgy talán jobban látszik.

2017. márc. 29. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztosan nem volt véletlen feltekerve a mérleg? Én egyszer ráálltam a mérlegre majd megettem egy csomag cukrot, visszaálltam és +20kg-t mutatott :D Utána vettem észre a kis tekerőt. Nem tűnsz 73kg-nak.
2017. márc. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!