Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki 100 kg...

Van itt olyan aki 100 kg fölött van? Vagy olyan aki lefogyott nagy súlyból?

Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 14:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szia én 107kg voltam oktoberben most 94kg vagyok :D 16/f
2017. márc. 28. 20:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Gratulalok 🙂
2017. márc. 28. 21:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Es miket valtoztattal meg?
2017. márc. 28. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:
102 kg voltam 1,5 eve, most 63 kg vagyok 163 cm-hez. Meg fogynom kell, de ez a 10 kg mar semmi az eddigiekhez kepest es mar igy is jol erzem magam! Mozgok heti 5x es egeszsegesen taplalkozom, olyan 1200-1500 kalorias etrendet tartok es figyelek a feherjebevitelre. Neked is sikerul, csak hatarozd el magad!😉✋
2017. márc. 29. 07:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Gratulalok 🙂 mennyi ido alatt atad le? Amikor elkezted miket sportoltal miket ettel?
2017. márc. 29. 07:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Tehát: én vagyok az egyes, akinek a bátyja fogyott le.

Úgy kezdett hozzá, hogy átállt arra, hogy csak vizet iszik. Ételből pedig mindenből elkezdett egy negyeddel kevesebbet enni. Egy hónapig ugyanazt, mint addig, de kevesebbet egy negyeddel, napi háromszor. Nasi nulla.

Napi egy óra tempós sétavolt, nem andalgás.

Egy hónap után pedig elhagyta a cukrot, a fehér rizs helyett barnát evett, tésztának csak durumot, fehér kenyér helyett tk kenyeret. És csökkentette még egy egy negyeddel az adagokat. Vett egy mérleget, és kimérte, amíg rá nem állt a szeme.

Minden tányéra úgy néz ki, hogy egy harmada a hús, egy harmada a zöldség és csak egy harmada a barna rizs vagy tészta vagy bulgur, ha van.

Kenyér csak egy szelet, maximum, pl. reggelire pirítósnak. De főétkezéshez kenyér soha. Az omlettet is meg lehet enni csak zöldséggel, és a főzelékhez sem kell. Meg kell szokni.

És elkezdett heti 5 alkalommal Béres Alexendrára tornázni a tv előtt. Majd bele döglött, annyira nem volt állóképessége, de csinálta. Az jó, mert van benne rendes bemelegítés és nyújtás is.

Ezzel, összesen öt hónap alatt lefogyott 38 kilót a 60-ból. Utána belassult a fogyás, de az normális. Ekkor már elmert menni edzeni: kettlebellre jár azóta is, heti háromszor.

2017. márc. 29. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:

A kilences nem a négyes. Az én vagyok, meg az egyes is, meg az előző is.

Idióta, még a százalékunk sem egyezik ...

2017. márc. 29. 12:31
 18/19 A kérdező kommentje:
Most ki az idiota? Am ugyes a batyad gratula neki
2017. márc. 29. 14:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Az, aki azt hazudja, hogy ő más.

Köszi a nevében is.

2017. márc. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!