Ha egy nap teleeszem magam csokival attól hízhatok?
Nem fogsz hízni egy nap alatt ha dugig eszed magad akkor sem.
Mondjuk nem értem miért nem elég mondjuk egy fél tábla csoki :D
Egy naptól nem.
Viszont én ennyitől tuti rosszul lennék. Egy sima táblát se tudnék megenni, nemhogy kettő nagyot. Inkább egyél időnként egy kicsit.
"amúgy sosem eszem édességet és egészségesen étkezem, akkor az sokat árthat?"
Igen.
Pont azért, mert egyébként "éhezteted" a testedet. Így amikor hirtelen csokihoz jut, egyből elraktározza az ínségesebb időkre.
Szerintem sokkal jobb, ha beépíted a diétádba a húsvéti csokikat. Pl. Minden nap pár kocka csoki, cserébe egy kicsit több mozgás, vagy kicsivel kevesebb kalória egyéb étel.
Ha hosszú távon akarsz diétázni, akkor pedig célszerű olyan étrendet kialakítani, amiben minden fajta étel szerepel mértékkel. Tehát építsd bele az alkalmankénti kevés sütit, csokit.
Nem fogsz tőle hízni, de hogy ennyi csoki egyszerre nem tesz jót, az tuti. Én először hipoglikémiás rohamot kapnék tőle, aztán hasmenést. Szerintem jobb lenne több részre osztani, és hetente egyszer enni belőle. Így tovább tart, és nem borítja fel annyira a vércukrodat/emésztésedet.
Viszont ha mégis megeszed az egészet egyszerre, legalább gazdagabb leszel egy tapasztalattal.
Köszönöm hogy ennyien válaszoltatok! :)
Egyszerre biztosan nem bírnám megenni, de egy nap alatt simán elkopik. Fél táblát lazán megeszek egyszerre, aztán később egy sor, kicsit később pár kocka, még egy sor..és eltűnt a 60 dkg. :D
Emberek
Attól még, hogy ti rosszul lennének ennyitől, más nem biztos, ez nagyon egyéni.
Én pl simán meg tudnék ennyit enni (egyszerre egy egészet is megettem már) vagy többet anélkül hogy rosszul lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!