Mi történik, ha hetekig egész nap csak csokit eszek?
1 tábla Milka tejcsokiban 6,6g fehérje, 29,5g zsír, 58,5g szénhidrát és 530kcal van.
Ha hetekig minden nap csak 1 tábla csokit ennék és más semmit, akkor fogynék?
A kérdésem elméleti jellegű, természetesen eszem ágában sincs ilyet csinálni. De kíváncsi vagyok, hogy mi történne, hiszen annyi ostoba diétáról olvastam már, lehet, hogy kitaláltam egy újat :-)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia, nem sokan áldanák a neved, akik ezt végigcsinálnák :)
Egész napra elosztva ezek az adatok jók, viszont nem sok értékes, a szervezet számára hasznos anyag van benne. Éhes lennél tőle és a második napra már undorodnál a csokoládétól.
Úgy elgombásodsz barátom,h nem győzöd kiírtani magadból!!!!!Sajnos tapasztalatból beszélek.Te legyél okosabb.Nem a csokiban van az a tápanyag mennyiség ami kell a fogyókúra alatt,de fogysz.Okosabban is lehet ezt!!
Sok sikert!
Az utolsónak igaza van. a túl sok édesség, cukor, gombásodást okoz. pl.: hüvelygombát.
különben, hogy a kérdésre is válaszoljak, butaságot csinálnál ezzel. Egy idő után szerintem rosszul is lennél, mivel kajakra megemeli a vércukor szintet. és valószínüleg, a 3. napon már hányingered lenne a sok csokitól, akármilyen finom is.A fogyókúra titka: kevesebb szénhidrát, tészta, kenyér stb. több zöldség, gyümölcs, és ami a legfontosabb: MOZGÁS!!!!
Amúgy mennyi az indexet, hogy fogyni akarsz?
Jó a kérdésed kedves kérdező.
Ha valóban csak 530 kalória van egy csokiban akkor ha minden nap kettőt megennél az még mindig csak 1060 és amúgy meg 2000-2500 kalória a napi szükséglet,így egyértelmű,hogy fogynál ,még ha naponta kettőt is eszel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!