Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljak le az édességgel?

Hogyan álljak le az édességgel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen akárhogy próbálok ellánállni a csábításnak, mindig beadom a derekam és megeszek (minimum) egy szelet csokit. Ha valakinek van valami jó módszere hogyan szoktassam le magam az édességekről, nyugodtan megoszthatja velem😅. Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. márc. 26. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%-ban nyersevő vegan vagyok, ez azt jelenti, hogy az étrendem javarészt gyümölcsökből és édességekből áll... sportoló vagyok... makk egészséges... soha nem értem meg miért mindig az édes(szénhidrát) van kikiálltva főellenségnek... de közben meg annyi rejtett zsírt esztek, hogy hihetetlen...
2017. márc. 27. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
azért a szénhidrát van kikiáltva ellenségnek ,mert a mai ember indokolatlanul sok gyors ch-t fogyaszt..és ha ezt alapvetően lecsökkenti egy szintre ,akkor már fogyni fog
2017. márc. 27. 09:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyílván ezért van tele a topic nap mint nap olyan kétségbeesett emberekkel akik már a végletekig lecsökkentették a szénhidrátot, mégsem fogynak...
2017. márc. 27. 09:15
 14/14 anonim válasza:

Semmiképp se úgy gondolj bele, hogy "Ú, én már életem hátra levő részében max 1 szelet csokit eszek naponta"

Olyan nincs h soha többé nem eszel, mert egy idő után annyira megkívánod h 2 tábla csokit is felzabálsz egyszerre. Mindenből szabad enni, csak mértékkel

2017. aug. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!