Mit ettetek tegnap/ ma?
Tegnap - karalábélevest, tökfőzeléket, hozzá halrudakat. Este birsalma befőttet.
Ma még nem sokat.., főtt tojást reggel, kevés főzeléket levest ebédre, most este is csak szerintem valami hideg kaját (kenyeret, szalámit), vagy talán meleg szendvicset fogok...
:)
Tegnap:
Reggeli: Zabpuding 20g zabból
Tízórai: Dettó
Ebéd: Csalánkrémleves másfél tányérral (kb 500g) és egy marék pirított kenyérkockával.
Uzsonna: Ugyanaz mint a reggeli, ugyanannyi mennyiségben (bocsi, imádom XDD)
Vacsora: Kb 200g kuszkusz egy szelet szójával.
Ma:
Reggeli: két szelet szója ugyanannyi kuszkusszal mint vacsorára volt és egy Kv zabtejjel (10kcal)
Tízórai: egy szendvics egy fél szelet kenyérből egy szelet szójával.
Ebéd: két egyszemélyes vegapizza. (Kb 100g zabliszt összesen a tésztájuk + a feltéttel nem is olyan sok kcal)
Tízórai
Vacsi egyik sem volt még, de nem vagyok éhes, szerintem vagy kimarad, vagy megint zabpuding xD
17/l 155cm/57kg
Tegnap fél kiló zsírszegény túró, 20dkg rozskenyér, 20 deka sonka, 0,5kg brokkoli 20 deka zab, 1 adag fehérje, 20ml lenmagolaj, ez kb 2400-2500 kcal volt.
Volt reggel 2 óra szobabicikli+1 óra súlyzózás délután
Ma: 40 dkg csirke, 10 deka rizs, 0,5kg brokkoli, 20ml lenmagolaj, 10 deka tolle light sajt, 20 dkg rozskenyér,1 adag fehérje ez kb 2000kcal +2 óra szobabicó reggel
Szálkásítok 170/77kg cél 4-5kiló zsír leadása úgy 2 hónap alatt.
Tegnap szalonnás-sajtos péksütit,
Csokit
Fehérbablevest, melegszendvicset kolbásszal.
Ma pizzástáskát, brióst, egy túrórudit,
Fehérbablevest, sajtos-tejfölös tésztát eddig.
Tegnap: vajas kifli, karamellás tej, búbos hús, petrezselymes burgonya, szendvics, dupla csoki rúd (lidl-s), fél Twix (ez a neve? :D), nyalóka :3
Ma: Müzli (tejjel), székelykáposzta, dupla csoki rúd(lidl-s), krémtúró
És még nem vacsiztam
(Sok kalória :/? Nem mintha képes lennék fogyózni, csak kérdezem :) Vagy nem a kalória miatt kérdezed?)
16/l
Ma
reggeli- 40g Fitness zabpehely tejjel
tizorai-korpovit,2alma
ebed-bulgur 100g,csirkemell 100g
uzsi-almás zabkása
vacsi nem lesz mert megvolt a kaloriakeretem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!