Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó? Bővebben lent

Ez jó? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A napi etrendemet ennek a mintájára szeretném felépíteni: reggeli gyümölcs saláta (alma, banán, narancs egy kevés mézzel) tízórai 1 szendvics toast kenyérből 2 szelet sonka kevés vaj ebéd natúr csirkemell párolt zöldséggel uzsonna valamilyen gyümölcs vacsorára meg 2 db tojás. Ezt nagyjából kiszámoltam kb 1200-1400 kcal között van. Lehetséges így fogyni ha naponta 400 kcal-t égetek kb? (Napi alap kalória szükségletem 1400 kcal /160 centi, 55kg 15 év és lány/) És még az érdekelne hogy az ez és az ehhez hasonló ételek ből össze állított étrenddel lehet fogyni? (Nem izmot hanem zsírból szeretnek fogyni) válaszaitokat előre is köszönöm. :)
2017. márc. 21. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kihagynàm a gyümölcssalàtàt,és a toast kenyeret is.
2017. márc. 21. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jo.Egy hiba van benne,a gyumolcssalit ne reggelire edd hanem pl csereld meg a toast kenyerrel .Reggen rogton ehgyomorra ne egyel gyumolcsot nem tesz jot.
2017. márc. 21. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszaitokat. :) utolsó a gyümölcs miért nem tesz jót reggel?
2017. márc. 21. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Savas,megdobja a vercukorszinted.Es amugyis ehes leszel utana,vagyis en gyumolcs utan mindig.De tenylrg reggel sokkal jobb egy toast kenyer utana krsobb leszel ehes aztan megehezel na akkor johet a gyumi.Utana hamarosan ugyis ebed.
2017. márc. 21. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!