Mit ajánlotok ezekhez a paraméterekhez?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Röplabdázom, és itthon is edzek/ néha futok. 173 cm és 64 kg vagyok. Most hogy jön a jó idő és a nyár komolyabban bele szeretnék kezdeni az edzésbe. Ezekhez a méretekhez mit ajánlotok? Tudom a szám semmit nem mond, de ez alapján kb el tudtok képzelni. Viszonylag izmosabb vagyok, de sajnos itt ott van egy pici felesleg. Kellene fogynom? Nem szeretnék drasztikus diétákat folytatni, persze ez a napi 1600 kcalos történet nem probléma meg az egészséges étkezés DE én inkább most az edzésre szeretném fektetni a hangsúlyt, hogy formás, csinosabb legyek. Heti hányszor mit kellene csinálnom? Előre is köszönöm :)2017. márc. 21. 17:47
1/3 anonim válasza:
Ha röplabdázol, akkor azt folytasd. Attól nagyon jó alakod lesz.
2/3 ElekTamás88 válasza:
Tök jó, hogy rendszeresen sportolsz, röplabda mellett egy kis kerékpározást ajánlok és talajgyakorlatokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Röplabda sajnos kimerül heti 2 órában, ezért gondoltam hogy itthon mit tudnék csinálni ahhoz hogy még csinosabb legyek. Mindenki mást mond, valaki a futásban hisz, valaki szerint a súlyzós edzés a tuti.
Talajgyakorlatok alatt mit értesz kedves utolsó?:)
2017. márc. 21. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!