Hogyan fogyaszthatnék a lehető leggyorsabban? (Súlykategoria)
Figyelt kérdés
Küzdősportoló vagyok, tehát fontos a súly. 65kg vagyok és van 10 napom még hátra, hogy lemenjek 62kg-ra. Bevállt módszerek érdekelnek! Kimaradt infó: 169cm vagyok, 18 éves, lány.2017. márc. 21. 06:53
1/7 anonim válasza:
Verseny előtti 24 órában max 0,5 liter víz, méreszkedés előtt vízhajtás, de miért nem az edződet kérdezed? Egy méreszkedésre 3 kilót nem nagy cucc leadni.
2/7 anonim válasza:
Cukormegvonás, CH-csökkentés, így a kötött vízből veszíthetsz. Mérlegelés előtt szauna, inni mérlegelés után.
3/7 A kérdező kommentje:
Most este mêrlegre álltam, és már csak 63.2kg vagyok és még vissza van 8 nap a cél eléréséig! Sokat kardiozok, minimum 40 percet, akár napi 2x, csinálom a diétám, habár néha muszáj nasiznom (emberi kaját ennem, nem ezt a diétás cuccot) mivel belassul az anyagcserém, és igaz, hogy ha stagnál a fogyás, az anyagcsere belassulás miatt, akkor muszáj picit bűnözni! :)
2017. márc. 23. 21:22
4/7 bella55 válasza:
szia:)a lényeg a cukrot felejtsd el!csokit chipset ne egyél! 1 napban vagyis abban vagyis 24 órában, ne egyél túl sokat!sok edzés! és ha méreckedsz akkor ne legyen rajtad túl sok ruha mert a ruhában is van súly! ha érdekel még tanács írj privátba!
5/7 A kérdező kommentje:
Sikeresen lefogytam 61.3kg-ra :)
2017. márc. 30. 21:13
6/7 anonim válasza:
Ezért mondjuk súlykategóriára, hogy gyengülj is kár volt 10 napot elpazarolni, 2 nap alatt is le tudtál volna 3-4 kilót.
7/7 A kérdező kommentje:
Sikeresen visszanyertem az energiamat merlegeles utan :) masnap meg is nyertem a versenyt, elso lettem :)
Sajnos fogamzasgatlot szedek (mirabella) ami erosen visszatartja a vizet. Igy sajna vizhajto segitsegevel ment a fogyasztas. De ma merlegeltem,ujra 65kg vagyok. Termeszetesen most meg nasis het van es emberi kajan elek, de jovo hettol ujra visszaterek a vackokra, mivel 22-en megint csak versenyem lesz :D
2017. ápr. 4. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!