Fogytam egyáltalán valamit? (Kép)
2017. márc. 20. 20:34
1/11 anonim válasza:
My Chemical Romance😍😍 Mennyi idő telt el a két kép között? Én úgy látom fogytál😊 Csak így tovább!
3/11 A kérdező kommentje:
Több mint 6(!!) hónap. Elvileg lement 10 de miután visszaszedtem 3-at ugyanolyan kövérnek érzem magam mint akkor.
2017. márc. 20. 20:43
4/11 anonim válasza:
Ne érezd magad ugyanolyan kövérnek, mert NAGYON látszik az eredmény!! Egyébként meg nem is voltál kövér, csak husisabb! Az nagy különbség!
5/11 anonim válasza:
Ne viccelj, csomó lement, simán látszik!
6/11 anonim válasza:
Nőcis alkatod van,szerintem pont jó. A zenei ízlésed meg 10/11! :3
7/11 anonim válasza:
Gyönyörű alakod van,szakmabeliként mondom ;)
Gratulálok
8/11 A kérdező kommentje:
Juj köszönöm mindenkinek. Esküszöm féltem kiírni mert nagyon le tudnak rombolni a kritikák, de gondoltam ha kapok innen is egykét pofont akkor nagyobb lendülettel folytatom. De nagyon aranyosak vagytok és nem erre számítottam. Akkor tényleg magamat látom furán
2017. márc. 20. 21:33
9/11 anonim válasza:
Igen, ilyenkor normális, hogy nem látjuk rendesen.
Ügyi vagy!
10/11 anonim válasza:
Pedig van! Sok.
Gratula hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!