Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy most azért fogytam...

Lehet, hogy most azért fogytam kevesebbet, mert nemsokára menstruálok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hónapok óta fogyókúrázom, és eddig jól is ment, most viszont nagyon lelassult. Két hete mértem magam, aztán ma, és a kettő között kevesebb, mint fél kiló volt a különbség (pedig betartom a keretem, max egyszer-kétszer léptem át). Elvileg 0,4-0,5 kilót kéne fogynom hetente. Lehet, hogy most azért vagyok "nehezebb", mert pár nap múlva menstruálni fogok?

2017. márc. 3. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Menzeszkor a szervezet hajlamos puffadásra, víz visszatartásra. Ne aggódj, folytasd szépen a fogyókúrát, sok sikert :)
2017. márc. 3. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. márc. 3. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen!
2017. márc. 3. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, igen! Én is pàr hónapja váltottam életmódot, és megfigyeltem, hogy havi elott mindig megáll a fogyás, vagy még feljebb is kúszik a mérleg nyelve kicsit. Utana pedig hirtelen le :) sőt, nekem ez még félidőben is így van. Úgyhogy ne aggódj, csak így tovább :)
2017. márc. 4. 05:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Elképzelehető, ezen ne stresszelj:)
2017. márc. 4. 07:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a sok választ, ez most megnyugtatott :)
2017. márc. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!