Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kell izmot építeni...

Hogyan kell izmot építeni hízás nélkül?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben sikeresen lefogytam, kalóriszámlálgatód módszerrel, egészségesen ettem és sokat mozogtam bár talán túl gyorsan is lejöttek a kilók így utólag belegondolva, de szerencsére tudom tartani a súlyomat, viszont elég kis vékonyka vagyok és ami jobban zavar,hogy puha :D

Nyilván nem kilóban értem a hízást,hisz ha izmodabb az ember,akkor nyílván nehezebb, de lehetséges úgy izmot felszedni,hogy a kemény munkával ledolgozott zsír ne jöhessen vissza?

Főleg a fenekemre szeretnék formásodni és feszesedni.

Hogyan kellene ehhez ennem? Mennyi kalóriát?

( 16/L 158cm 51 kiló a mostani kcal: 1600-1800kcal/nap( ha nem edzek,ha igen akkor pedig plusz annyi amennyit leedzettem--> futni szoktam,ritkabban aerobic vagy hasonlók)

Köszönöm a segítséget!

2017. márc. 18. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Izmot csak kalória plusszba lehet építeni, viszont kalória plusszba jön valamennyi zsír is. Olyan nincs amit te akarsz, hogy végig 51 kiló maradsz és akkor mondjuk 1 év alatt 6 kiló zsír helyett 6 kiló izom lesz.
2017. márc. 18. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de mondom h nem a kilókban nem akarok hízni,hisz ha valaki izmosabb,akkor nyílván többet is nyom, de nem akarom,hogy izommal együtt zsírt is felszedjek,tehát megint ducibb legyek
2017. márc. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!