Házasságban élő nők miért híznak könnyebben? Nem figyelnek oda annyira magukra, vagy biológiai okai is vannak?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 19:53
1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hormonális okai
2017. márc. 17. 19:58
2/8 anonim válasza:
Sxerintem ez valami evolucios hiba lehet 😅 de tényleg ígyvan de a férfiaknál is ez van és kijavítanám a házasságban élöket párkapcsolatban élökre. Én még arra is gondoltam hogy boldogok és kicsit jobb az étvágyuk. De valóban igy van magamon is páromon is környezetembe is észre vettem.
3/8 anonim válasza:
Én ezt még nem vettem észre.
Nagyon sok nem házas ismerősöm, a kor előrehaladtával hízott meg.
És persze sokan mindig is túlsúlyosak voltak.
Aki meg vékony, az házasság után is az maradt.
4/8 anonim válasza:
Mivel nem kell párt keresniük, gyengébb a motiváció, hogy formában maradjanak. A helytelen táplálkozás ás életmód sokaknál csak hosszabb távon eredményez elhízást. Persze ezek csak általánosságok, nyilván nagyon sok emberre nem igaz.
5/8 anonim válasza:
A feleségemmel 30 éve vagyunk házasok, ugyanolyan karcsú mint amikor megismertem.
Nem egy kolléganője fiatalabb nála, sosem volt házas -és el vannak hízva mint a disznók.
A kérdésed értelmetlen.
6/8 anonim válasza:
Kamaszként gyorsabb az anyagcsere. A kor elôrehaladtával egyre kevesebb étel kell. Ezzel szemben egy középiskolás/egyetemista lányra az jellenzo, hogy eszik egy szendvicset délelott, makd menza kaja és utána vacsorát. Ezzel szember 25-35 écesen az ember már maga fôz mindent és többet eszik. Sok lány elkezd fogamzásgátlótszedni, amitôl sokan híznak. Plusz miven nincs már heti 3 tesióra, így nem sportolnak semmit.
7/8 anonim válasza:
"# 6/6 Időpont ma 07:01"
Amit írtál abban sok az igazság, csak nem a feltett kérdésre ad választ.
A kérdező szerint a házasságban élők híznak jobban, nem az idősebbek, erre keresi a magyarázatot.
( Az más téma, hogy mennyi értelme van a kérdésnek.)
8/8 anonim válasza:
Szerintem egyrészt a kor előrehaladtával lassul az anyagcsere, akkor ott vannak a szülések, a munka mellett csökken as ember energiája és kedve a mozgásra, nem mindig van idő egészséges ételeket készíteni, egyre többször van, hogy csak gyorsan bekap az ember egy péksütit, ami gyorsan sok energiát ad. Meg tényleg, egy stabil kapcsolatban nem érzi már úgy az ember, hogy 100%-ig tökéletesnek kell lennie, hanem néha bekap azért egy kis sütit, ezt-azt. Meg a prioritások is megváltoznak. Amíg tini korban jellemzőbb a külső előtérbe helyezése, addig később már a belső értékek számítanak leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!