Hogy tudnék az arcomról fogyni?
Ha csak az arcod puffadt,az valami betegség jele vagy gyógyszer mellékhetása.
Ha viszont van súlyfelesleged,akkor globális fogyókúrával az arcod is fog fogyni!
Csak"arcra gyúrni"nem lehet!:D
Tetszik ez az "arcra gyúrás".
Kilyen jó lenne, napi 5-6 óra rágózás, és lefogy a fej.
:-)))
Viszont akkor meg az lenne a bajod, hogy ráncos.
Sajnos a valóságban ilyen nincs, csak akkor fogy az arc, ha csökken a testzsír- arány a teljes testen. Jó hír viszont, hogy a legtöbb ember aminkor elkezd fogyni, az először az arcán vehető észre, tehát biztos hamar meglessz az eredmény.
Szia!
Arcról genetikai adottság kérdése, hogy mikor fogsz fogyni, ha a testzsírszázalékod elég alacsony, mondjuk 6% vagy annál kevesebb, akkor a tokán, arcon lévő zsír is eltűnik, akárcsak a hasról. Más kérdés, hogy a bőr megnyúlik-e. Ezen úgy tudsz segíteni, ha a diétád fokozatos és nem csak úgy hirtelen adsz le 5-10 kilókat.
6% testzsír?
Az elég durva, mondjuk egy profi sportoló talán le tud szálkásodni annyira, de átlagembert 12-15 % alatt még nem láttam. Az arc inkább vizesedni szokott.
Diéta, és genetika, arcról megy le a leghamarabb a zsír, aerob edzés, súlyzós edzés, bodybuilder.hu ról töltsd le a BBTV 11. részét és nézd végig!!
a 6% testzsír nem sok, lehet azért mert én amatőr testépítő vagyok, de mindenki képes lemenni annyira, egyébként a kockás has 8-10% os testzsírtól látszik, tehát valószinű láttlál már olyan hétköznapi embert, és a testépítők is emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!