A 7 napos léböjt kúrát próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok?
"Ezért gondolom hogy nem árt kitisztítani a szervezetemből mindent ami nem oda való..."
Léböjt kúrázz felőlem, ha neked ez kell, de ne gyere ezzel a méregtelenítéssel. Áruld már el nekem, hogy ez mégis hogyan "méregtelenít"? Mi olyan hatása van ennek, mint a máj és a vesék működésének? Ugyan olyan idióta baromság ez mint a lúgosítás meg savasítás meg a társai.
Kérdezd meg ennek a kérdésnek a feltevőjét:
www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__8334469-szerintetek-ha-belekezdtek-a-lebojtkuraban-es-mozgok-minden-nap-nem-leszek-ros
Én nem vagyok orvos,így nem tudom,hogy a léböjt kúra jó-e valamire,azt viszont biztosan tudom mire nem jó. Ez pedig a méregtelenítés,ilyen egész egyszerűen nem létezik (illetve de, a szervezeted szépen elvégzi magának,rosszabb esetben egy toxikológus).
Ráadásul teljesen logikátlan az egész. Gondolod te,illetve sokan mások,hogy ami sok-sok éva alatt "összegyűlt"benned (egyébként nem,semmi nem gyűlt össze) azt majd kiűzöd holmi pár napos kis léböjtkúrával??
Ha ez így működne nem lennének beteg emberek.
Olyan ez mint pl az autóknál az értékcsökkenés,évekig használsz valamit,nem figyelsz rá aztán mikor el akarod adni akkor fogod a fejed,hogy mit csináltál és gyorsan elviszed a mosóba hátha jobb lesz,hát nem lesz jobb.
A lényeg a lényeg,lehet,hogy valamilyen betegségre valóban jó hatással van,akkor csináld.
De egészséges csak úgy lehetsz ha a lehető legtisztábban étkezel.
A Fat, Sick & Nearly Dead (magyarul: Kövér, beteg és majdnem halott) c. film készítője 60 napig folytatott léböjtkúrát, ezalatt nemcsak lefogyott, hanem meg is gyógyult (és csoffadt meg ráncos sem lett :) még a bőre sem lóg). Lényeges viszont, hogy ő kizárólag frissen préselt zöldségleveket és vizet ivott, sokat mozgott, illetve utána sem tért vissza a korábbi étrendjéhez és életmódjához, így nem hízott vissza és azóta is egészséges.
Nagyon ajánlom a filmet minden kételkedőnek...
Ez nem kételkedés.
A méregtelenítés (olyan módon ahogy az a köznyelvben elterjedt) fiziológiailag lehetetlen.
A legfontosabbat pedig kifelejtettem, láttam a filmet.
Érdekes.
Fogyni mindenki fog, ha a szükséges napi energiaszintje alá megy,hogy most épp a turmixokat lovagolták meg...remek,mert a nyers zöldségek felaprítva a tányéron már nem néznek ki olyan jól, legalábbis biztosan nem annyira figyelemfelkeltő.
Az már egy másik dolog,hogy maga a Rebooting oldal készítői is maximum 15 napig találják biztonságosnak ezt a léböjtöt proteinhiány miatt.
Joe maga 70% zsírt és 30% izmot fogyott le a saját diétája alatt, ami szigorú orvosi felügyelet mellett zajlott. Enélkül az arány biztos rosszabb lett volna.
De ha valakinek az a célja,hogy rövid távon összeaszalja magát majd utána visszahízzon akkor hajrá.
6,4kg lement(főleg vízből), izmom a genetikám miatt megmaradt. A narancsbőröm és a striák eltűntek, a rendszeres fejfájásom elmúlt, a pattanásaim eltűntek. sokkal produktívabb lettem, mert el kellett terelni a figyelmem az evésről és sokkal több időm marat, mert nem kellett ételkészítésre és evésre időt pocsékolni. az önbizalmam nőtt és sokkal erősébbnek éreztem magam szellemileg.
Imádtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!