Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha nem edzek lábra?

Mi van akkor, ha nem edzek lábra?

Figyelt kérdés

Elég hülye a kérdés de nézzétek el. Két hónapja járok edzeni (kardió volt eddig 45 perc és súlyzós edzés kb az is 45 perc. Egy héten 3x)

Eddig edzés nélkül leadtam 10kgt de aztán visszaszedtem 5-öt amit most edzéssel sikerült leadni.

Namármost. Én gördeszkázom és most, hogy szebb az idő futni is szoktam. Mi lenne ha nem edzenék lábra? Így is eléggé dagadt és vastag lábam van. Máshol is az vagyok még de gondolom le fog menni lassan.

(Félek, hogy hülyén fogok kinézni)

17/l (155cm 55kg)

2017. márc. 12. 13:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Ahhoz nagyon fejlett formás comb,vádli és farizomzat kellene,hogy ilyen szinten kiiktassa vki az alsótest edzést.

Eleve buta ötlet,mivel nem mindenki azért edz,hogy izmosabb legyen,hanem azért,hogy megtartsa az adott izmot a jó működést a feszességet.

Ha nem szeretnél tovább fejlődni kerületben,akkor az edzés marad ugyanaz mint eddig,de kevesebb kalóriát viszel be.

Mondjuk ha zsíros a lábad,akkor alapból időszerű lenne egy diéta.

2017. márc. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!