Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez egy nap kb hány kalória? 17L

Ez egy nap kb hány kalória? 17L

Figyelt kérdés

Reggeli tejeskávé 3db édesítőszer bogyoval

Ebéd:egy tál saláta keverek fel doboz olajos hal

Uzsonna: házi krumplis pogácsa 1es fel darab

Mellette 1,5liter víz

És nem is vagyok éhes

50darab has prés 20masodperc tartás

30labemeles felfelé

30 láb emelés oldalt

2017. márc. 10. 17:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na azt azért nehezen hiszem el, hogy ennyi kajával lettél 76 kiló. Napok-hetek kérdése és a szervezeted besokall, majd elkezdesz zabálni, belehajszolod magad egy jó kis evészavarba, amiből nagyon nehéz lesz ám kimászni. Egyél normálisan, minimum 1300 kalóriát, mozogj valamit (ez a mozgás amit leírtál a semmivel egyenlő) és akkor nem leszel egy testi és szellemi romhalmaz záros határidőn belül.
2017. márc. 10. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Csatlakozom 11-eshez, teljesen "hihető", hogy a 15-20 kiló plusz magától ugrott fel, és nem bírsz enni... na, én most 162 centi és 66 kiló vagyok, nagyobb fogyás és hosszabb diéta után, de simán megennék még mindig egy nagy pizzát, ha arról van szó.

Olvass utána a diétáknak, mert ezt a koplalás maximum pár hónapig lehet művelni, utána bele fogsz fásulni, és garantáltan meg sem fogsz állni 85 kilóig. Tapasztalat.

2017. márc. 11. 04:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Hogy nem vagy éhes és nem bírsz enni, ez pszichés alapon van, nem azért, mert valójában a szervezeted nem igényelné. Vagyis máris mentális problémáid vannak.

Eldöntheted, mit szeretnél: hulló hajjal, ocsmány bőrrel, zéró állóképességgel vegetálni, miközben szép lassan leépül a csontozatod, a belső szerveid és akár maradandóan terméketlenné válhatsz (lehet, hogy ez most nem izgat, mert még fiatal vagy és nem akarsz gyereket, de majd bánni fogod...), végül kórházba kerülsz, ahol vagy összelapátolnak úgy ahogy, vagy mehetsz a levesbe (lásd még: temető).

Vagy a másik opció: összeszeded magad, felállítasz egy minimum 1200, de inkább 1400-1500 kalóriás étrendet megfelelő fehérje, zsír és szénhidrátösszetétellel, napi 5 kicsi étkezéssel (nem, tényleg nem kell hülyére zabálnod magad, csak öt kis adag ízletes ételt elfogyasztani), felemeled a popsid a kanapéról, elkezdesz normálisan sportolni (ez az "otthon nyomok 50 hasprést meg 20 lábemelgetést" továbbra sem minősül edzésnek, erről tegyél le szépen...) és eléred azt az egészséges, karcsú, vonzó testet és jó közérzetet, amiben érdemes ezt a 60-80 évet eltölteni itt a Földön.

Senki helyetted nem tudja megtenni, mi leírtuk a receptet, hogy mihez kezdesz vele, hiszel-e nekünk, akik jobbára hozzáértőbbek vagy tapasztaltabbak vagyunk, a te dolgod.

2017. márc. 11. 10:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Ma reggel ittam egy bögre kamilla teat ha kanál mézzel

1narancsot

Zoldsegkevereket (3napja eszek egy db olajos halat)

Abból keveset raktam a salatahoz

Családomnak sütöttem csirke májat felvagdalva abból 3-4 darabot meg ettem

De tele is vagyok szóval

Mellette marad az egy liter víz

Meg délután talán egy darab narancs meg

:)

2017. márc. 11. 11:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Egy kanal* hülye telo kijavit
2017. márc. 11. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez még mindig kevés.. bocsi hogy ezt írom, de csak segíteni akarok.
2017. márc. 11. 15:27
 17/20 A kérdező kommentje:

Ettem daralos kekszet ilyen csoki vanília ízesítésű kb a negyedet meg egy fottojast

Ez így hány kcal?

2017. márc. 11. 18:07
 18/20 anonim ***** válasza:

a keksz az lehet olyan 200 kcal, nemtudom pontosan mennyit ettél, de egy normális zacskóban általában 400 kalória van. A tojás 80-100 kcal.

Ajánlok neked egy oldalt ( [link] nézz körül. Az étrendedet jól össze kell raknod, nem szabad így össze vissza enned.. Ha tényleg nem bírsz többet enni, akkor baj van.. gondolkodj el ezen, ha úgy van kérj segítséget valakitől.

2017. márc. 11. 21:46
 19/20 A kérdező kommentje:

15,16db keksz ...

Nenjem edző kaptam tanácsot

2017. márc. 11. 22:15
 20/20 anonim válasza:
Kb 700kcal
2017. márc. 12. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!