Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így nagyon rossz csalónap...

Ez így nagyon rossz csalónap volt?

Figyelt kérdés
Egész héten -500-600-ás kalória mínuszban ettem, pluszban ha az edzéseket belevesszük, akkor 700-800. Ettől elég éhes lettem csütörtökre, és tegnap megértem egy zacskó chipset, egy zacskó kekszet, hasonlókat, de amikor nekiálltam enni akkor még ilyen 600-as mínuszban voltam. Nem tudom hogy mennyivel léphettem át a keretet, max 100-200 kcallal. Tudom hogy nem kellett volna mérlegre állnom, de feljött egy kiló. Ez hétvégére lemehet vissza és ettől meg összejöhet az e heti -0,5 kiló?

2017. márc. 10. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

600 kalóriából ehettél volna egy egész sült csirkecombot, egy halom rizssel vagy kicsit kevesebb krumplival. És még értelme is lett volna, mert jóllaktál volna végre!

Szeritem egy zacskó chips és egy zacskó keksz összesen úgy 1000-1500 kalória lehet legkevesebb, persze függ attól, mekkora zacskó és a kekszben mennyi cukor volt.

Megérte?

Egy viszont biztos, ettől az ember nem hízik egy nap alatt 1 kilót. Ettől függetlenül, ha legközelebb megéhezel, egyél rendesen (lásd fent), sokkal jobban jársz.

2017. márc. 10. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kijöhet a heti fél kiló. Ha a többi ételed jó volt, akkor a te saját döntésed, hogy rossz-e, hogy ettél chipset és kekszet. A fogyásodat nem sokban érinti, hogy nem 7, hanem csak 6x5-600 kcal volt, igazából még jó is néha a kalóriamegdobás.

Nyilván jobb rendesebb ételekkel túlmenni, de olykor ez is belefér, főleg, ha ezt kívántad. Mégsem gumicukrot ettél, na azt semmiképpen nem helyeselném, abban tényleg semmi értelmes nincs...

Persze a kekszek különbözőek. A chips szerintem jó étel, bár én házit eszem. Nem a legeslegtápanyagdúsabb és a fogyáshoz leginkább való, de nem látok benne problémát.

2017. márc. 10. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Egeszseges tartos fogyashoz -250 kaloriat kellene enni. Ha normalisan minosegi kajat ennel, a szervezetednek eleg mennyisegben akkor nem jonne rad ilyen falasroham. Felejtsd el ezt a -600 kaloriat mert rengeteg es csak kinzod vele magad es nem lesz ertelme..mert csak meg tobb ilyen falasroham fog rad jonni. Ha meg ehes lettel miert nem ettel rendes kajat? Harmadennyi kaloriaval minosegien jol tudtal volna lakni es edzeshez melle is jo kaja kellene...chips?keksz? Ez igy milyen dieta? Foleg ha egesz zacskokrol van szo . a csalo nap is arrol szol hogy megeszel 1-2 db csokit vagy valamit de nem bezabalsz minden szemetet amit mas fel ev alatt eszik meg vagy tobb
2017. márc. 10. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg azert kaloriaval konnyu takarozni...ajh ez csak 500 kaloria beleferhet...jah csak nem mindegx hogy a 500 kaloriat olyan kajabol viszel be amire a szervezetednek nincs szuksege(cukor,liszt,transzzsir) vagy olyanbol amit felhasznal.
2017. márc. 10. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

A test a cukrot és a lisztet is felhasználja energiának ám... A lisztben pedig sokféle tápanyag is van (részleteket nem tudok, én nem eszem lisztet, de néha belefutok, hogy mennyire könnyű bizonyos dolgokat bevinni annak, aki sok gabonát eszik).

-250 kcallal havi 1 kiló ha összejön, azért ennél sokkal gyorsabban illik szálkásítani... Semmi baj azzal, ha valaki ennyire türelmes, de azért ne legyen már kötelező.

1000 kcal még egészséges, persze ahhoz már általában rendes mozgás is kell.

5-600 kcalnak még én is fölötte vagyok mostanság, semmi nehézség nincs benne, beviszek mindent és sosem vagyok éhes. Ez pár nap után megváltozik, olyankor van egy erősebb napom és kész.

1 chipset s egy zacskó kekszet más fél év alatt eszik meg? :D Elég kevés ilyen ember van, azért ezt valljuk be.

Csalónap, vazz, bármit ehet, ami szerinte neki belefér...

Én lényegesen intenzívebben szabadulok el :D S így is remek deficite van átlagban, fogyni fog rendesen.

Ne akarjuk már másokra kényszeríteni a saját szigorú szabályainkat, főleg csalónapnál.

Én meg szigorú fogyúkórás napon eszem átlagban napi egy édességet, és? Jogom van hozzá. Az én diétám, az én szabályaimmal. Nem Egy Igaz Út van. A kérdezőnek pedig ez csak egy csalónap, fogalmunk sincs a normál étrendjéről.

A jóllakás miatt nem kell aggódni, hisz írta, nem evett amiatt rengeteget.

Ja, kérdező, félreértettem először, azt hittem, a kalóriaigényed fölé mentél, de most látom, hogy nagyjából tartottad a keretedet is. Akkor mi a kérdés?

Ja, az a kiló? Az semmit nem jelent, nyilván nem híztál semmit, deficitben mégis hogyan? Az csak víz, salakanyag, természetes ingadozás.

2017. márc. 10. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit szerintem túlaggódod az egészet.

Folytasd a normál étrendeddel és kész, egy naptól nem lesz semmi bajod.

2017. márc. 10. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!