Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sok?

Szerintetek sok?

Figyelt kérdés
158cm 63kg?
2017. márc. 9. 16:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtetem irni hogy 13 éves vagyok
2017. márc. 9. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 168cm/62 kg vagyok nekem ez is sok, éppen szálkásítok.

Te döntsd el, hogy sok-e, ha téged nem zavar, akkor ok. Kép alapján többet lehetne mondani.

2017. márc. 9. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. márc. 9. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Ne kezdj fogyókúrázni, még most kezdesz majd megynyúlni. 1 év múlva 165+cm is lehetsz, és akkor a 63kg tökéletes lesz. A lényeg csak az, hogy főként egészséges ételeket egyél. Pl: zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, kevésbé feldolgozott szénhidrátok( főtt/sütőben sült krumpli, rizs, tészta, bulgur stb). A tejtermékeket, zsíros, sok hozzáadott cukrot tartalmazó, nagyon sós ételeket, italokat kerüld.
2017. márc. 9. 18:29
 5/5 anonim válasza:
100%
Ez sok mindentől függ , tastalkat, csontozat, magassag, én tavaly 6-8 kg-mal voltam több mint most ,nyultam,sportoltam:) L/13
2017. márc. 9. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!