Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség motiválásban?

Segítség motiválásban?

Figyelt kérdés
Egy nagyon durva hétvégén vagyok túl, rengeteget ettem. Pénteken, szombaton és vasárnap is jóval többet ettem a kelleténél és kicsit elkeseredtem. Nem fogyni szeretnék, hanem súlyt tartani, 166 cm/52 kg-os, 17 éves lány vagyok. Életmódot váltottam, de kezdem valamiért egyre jobban feladni, fogalmam sincsen, hogy miért pedig olyan jól ment. Pénteken is megettem kb 3000 kalóriát, tegnap is minimum 3500-at, ma is túl léptem a kalórakeretemet minimum 3-400 kalóriával...Még csoda, hogy ma meg tudtam állni, hogy "csak" ennyit egyek. Küzd valaki más is hasonló problémákkal? Nincs kedve valakinek beszélgetni velem és közösen motiválnánk egymást, leírnánk, hogy mit ettünk meg ilyenek? Így talán jobb lenne :) Sportolni sajnos két hete nem tudtam, pihentetnem kellett a derekamat, mert nagyon meghúztam.:/

2017. febr. 26. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! A szervezeted kiürültbezba baj. Ki vagy éhezve. Tavaly elkezdtem koplalni,szinte mindent megvontam magamtol,alig ettem,egy nap csak egyszer,szinte csak zoldseget. Folyton szedultem,nem volt erom semmihez,nem tudtam aludni,depis lettem,nem menstrualok...utana jott a tel,a hideg,azt hittem megfagyok es telen kb minden 2. 3. Nap falasroham jon ram,tobb ezer rengeteg kaloriat magamba tomok es nem birok leallni,utana meg koplalok mig birok,es ez igy megy felvaltva... Nem tudok leszokni rola:(( ordoi kor
2017. febr. 26. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Néha én is így vagyok. Csak annyi különbséggel, hogy amit én "úristendesok" kajának tartok az másnak még mindig a nomrális, vagy az épp hogy elég kategória. Én általában 1000kcallal bingézek és utána próbálom lemozogni vagy ledepizni xD mindenesetre a hétvége nehéz.

Szerintem próbáld meg összeállítani jobban a kajádat. Olyanokat egyél amik laktatnak és egy héten egyszer ha megengedsz magadnak kicsit több kaját akkor az oké, de másnap egy kicsivel többet mozogj mellé.

17/l

2017. febr. 26. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!