Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel lehet fogyni?

Ezzel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Láttam valakinek az instagram oldalán hogy 9 napon át minden nap 3-4 liter vizet ivott és minden nap 1 órát intenzíven mozgott. + ő még használt valami "fogyasztó" szert is az viszont baromi dárga.

Érdekelne, hogy ha ezt kihagyom és csupán csak a sok vízzel és a napi egy óra bármilyen mozgással le lehet e adni 9 nap alatt pár kilót/centit.

#edzés #diéta #fogyókúra #9 napos diéta #sok vizes diéta
2017. febr. 21. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esedékes a Darwin díj.
2017. febr. 21. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A Darwin-díjhoz meg kell halni, ezt a koplaló emberkék elég kis része éri el... De amúgy ja, nem egy díjnyertes ötlet.

Kérdező, ha semmit nem eszel, mozgás nélkül is éhenhalsz. Víz nélkül inkább szomjan.

Inkább tanulmányozd az emberi szervezet működését s alapvető igényeit. A tudásod nem áll összhangban a saját szervezetet zsenialitásával, amivel életben próbál tartani. Tönkreteheted és megölheted magad így.

2017. febr. 21. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha raa gondolsz, hogy semmi mást nem fogyasztasz, akkor sürgősen felejtsd el. Ha pedig arra, hogy mindent úgy étkezel amit eddig, ezeket hozzáadva, akkor más a helyzet:

A folyadék midnenképp hasznos, megdobja az anyagcserét, a bőröd is szebb, feszesebb lesz. Ha nem eszel töbet, mint azelőtt, akkor az edzéssel valóban fogyhatsz, de azt kellő intenzitással kell csinálni. Viszont időtartamra és mennyiségekre nem lehet választ adni a súlyod és magasságod nélkül. Pl 110 kg-os, 160cm-s ember már ezzel is rengeteget fogyhat, de 50kg-os, 160 cm-es embernek ez kb semmi...

2017. febr. 21. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az első két okoskodónak, de nem tudom hol említettem, hogy nem eszek semmit...

Egy átpagos étrend mellett gondoltam erre.

2017. febr. 21. 17:30
 5/5 A kérdező kommentje:
*átlagos
2017. febr. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!