20 kg-t lehet fogyni fél év alatt?
Lehet.Heti 1 kg minusz az még egészséges.
Nekem 35 kg ment le 9 honap alatt.Nagyjábol heti 1 kg.Komoly mozgás nélkül,mert nagy tulsullyal kezdtem.180/115(Séta,lightos biciklés fért bele)
Én a szénhidrát dus ételeket iktattam ki(péksüti,kenyér,köretek) és sokkal több fehérjét ettem.Na meg persze zöldség gyümölcs,de azokra azért figyelj oda,mert van amelyiknek magas a cukortartalma.
Én amikor lefogytam,utána kezdtem el komolyan mozogni.Most (2 év után)180/90 vagyok,de centiben ugyanannyi mint amikor 180/80 voltam,csak 10%-al kevesebb testzsirral.Ne csak a kilokat figyeld!
Igen, foleg ekkora tulsulybol.
De figyelj inkabb oda hogy ne gyorsan fogyj, hanem lassan de stabilan. A borodnek es a szervezetednek is jobb lesz.
Ugy lodd be a kaloriat hogy heti 1 kilonal ne fogy tobbet. Ha tobb megy le akkor emelj rajta egy kicsit.
Le.
Én 34kg nál tartok, tavaly június végén kezdtem.
Ekkora túlsúlyból, ennyi mozgással és kalóriával akár többet is, ami már gond. Inkább egyél többet, mit fogsz csinálni 70-80 kilósan, hova csökkented? Bár lehet, hogy egyszerűen belassul a fogyásod, de akkor lehet, hogy nem lesz meg a 20 kiló fél év alatt.
Többről kezdeném s csak akkor csökkenteném, ha lassú a fogyás (s bírom is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!