Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes elkezdenem?

Érdemes elkezdenem?

Figyelt kérdés

160 cm

73 kg

12/L

Heti kétszer 90 percet kézilabdázok

+heti 3*45 perc tesi óra

18 óra után nem eszek max egy almát. A cukrot, lisztet többnyire elhagytam.

De ez nálam eddig is így volt. Érdemes elkezdenem egy intenzívebb fogyókúrát vagy nem?

2017. febr. 20. 05:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kérdést kicsit rosszul értelmezhetően irtam, nem akarok fogyókúrázni csak változtatni és fogyni mivel van rajtam felesleg
2017. febr. 25. 16:25
 12/13 Krisz85 ***** válasza:

túl fiatal vagy az ilyesmhez és még fejlődésben a tested,

hagyd el az összes feldolgozott kaját, az összeset, nincs moziban popcorn, kóla, energiaital, chips, meg cukorka! ha ezt tartod addig amíg már nem keresel magadra annyi pénzt, hogy magadra azt és úgy főzz hogy az jó legyen, addig nem lesz gondod, bízd ide ;-)

egyébként ha ennyit mozogsz vagym ég többet és tisztán kajálsz, már azzal is brutálisan látványosan fog változni a tested, semmi szükséged mindenféle fogyókúrára meg diétára, pláne ennyi évesen /és ez most nem lenézés a korodra nézve, még mielőtt félreérted/

2017. febr. 25. 20:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megfogadom a válaszokat és irok majd ha lesz változás!
2017. febr. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!