Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egészségesen és...

Hogyan tudnék egészségesen és nem túl drágán lefogyni kb. 20 kilót? Van valami bevált szer, vagy módszer?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 21:42
 1/10 anonim válasza:
51%

A húgom 16 kg-ot fogyot azzal hogy betartotta a Norbi féle Up 1-2-3 at. + néha tornázot is (Réka).

Kitartást ha elkezded a bármelyik kúrát, mert a legeleje a legrosszabb:)

2008. okt. 10. 21:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Aha, köszi. Még annyi kérdésem volna, hogy először szükséges-e méregteleníteni?
2008. okt. 10. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Jó lenne tudni, mitől van rajtad a felesleg, mert nem mindegy. Ha hormonális okok miatt, akkor se a Norbi, se a Réka nem segít. Ha azért, mert sokat eszel, akkor viszont azt javaslom, teljes mértékben hagyd ki az édességet és a kenyeret, csinálj egy jó méregtelenítő kúrát. Javaslom a sok rostot (akár tabletta formájában is), mert az jól kipucolja a beleket. 6 után pedig szigorúan tilos az evés. És természetesen akkor jöhet a torna is!!! Én így fogytam le, ezért merem javasolni.
2008. okt. 10. 22:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem tudom, hogy egyszerre csak kezdtek rámrakodni a kilók. :( Semmit se szedek, egyszerűen csak sokat eszek akkor biztos. :DD De szeretnék leadni, mert nem érzem így jól magam. Az update-ban nem hiszek sajna.
2008. okt. 10. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha van kitartásod és elszántságod, a legegyszerűbb a következő:

éTKEZÉSEK ELŐTT KB.20 PERCCEL KEZDJ EL MEGINNI 4-5 DECI TISZTA VIZET SZÉP LASSAN.

ENNI EGYÉL FELEANNYI ADAGOT, MINT SZOKTÁL. DE MÉGJOBB, HA CSAK ANYIT ESZEL KB. VÁLTOZATOS KAJÁKBÓL , AMENNYI AZ ÖSSZESZORÍTOTT ÖKLÖD MÉRETE.

éS MOZOGJ NAPONTA LEGALÁBB 35, 40 PERCET ÚGY, HOGY MEGEMELJE A PULZUSSZÁMOT , DE NE A KIFULADÁSIG.

2008. okt. 10. 22:51
 6/10 anonim válasza:
93%

Szia!

Előző válaszaidból úgy vettem ki a szavaidból, sokat eszel és sok a nasi.

Ezért az olcsóság kérdésére szeretnék kitérni.

Gondold végig egy átlagos hetedet, és add össze h mennyi mindent veszel pluszba a 3 fő étkezés hozzávalóin kívül, szerintem összejön pár ezres.(ezzel én is így voltam)

És akkor számold ki, hogyha abból a pénzből gyümölcsöt és pl. a 90 napos diéta előírt ételtípusaira költenél, hogy jönne ki.

Én akárhogy is osztok szorzok nekem jóval olcsóbb...

Amit már előttem is leírtak, egyél sok rostot, gyümölcs zöldség, kevesebb szénhidrátot!

Ha a 90napos diéta nagyon megrémít próbálkozz meg a szétválasztásos étkezéssel.

2008. okt. 10. 23:31
 7/10 anonim válasza:
Személy szerint a Norbi diétát javaslom, nálam bevált. Csak oda kell figyelned, mit és mikor eszel. Két hét alatt már szembetűnő volt a változás nálam. Édességet is ehetsz, van ehhez a diétához kialakított csokoládé, chips, keksz stb. Szóval erről sem kell lemondanod. Sok sikert hozzá és vigyázz magadra.
2008. okt. 11. 02:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint a Norbi nekem sem szimpi,de a diétája nem hülyeség,az egész a szénhidrát bevitelre épül,nagyon pontos ,és nagyon hasznos lenne mindenkinek.Annak is aki csak nem akar elhízni.!Higgyél csak benne!
2008. okt. 11. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
De pontosan, hogy is van ez a Norbi dolog? miszerint kell táplálkozni és hogyan? akit tudja kérem segítsen!Előre is köszi!!!
2008. okt. 13. 15:10
 10/10 anonim válasza:

Előző válaszolóak:)

Norbinak van több könyve is amiben leírja mit meddig lehet enni. Ha nem akarod meg venni a borsos ára miatt, akkor a norbi.hu-n találsz néhány oldalt belőle és elkezdheted, ha néhány alkalommal már átnézted te is könnyen betudod azonosítani az ételeket az idősávoknak mefelelően:)

2008. okt. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!