Hogyan tudnék egészségesen és nem túl drágán lefogyni kb. 20 kilót? Van valami bevált szer, vagy módszer?
A húgom 16 kg-ot fogyot azzal hogy betartotta a Norbi féle Up 1-2-3 at. + néha tornázot is (Réka).
Kitartást ha elkezded a bármelyik kúrát, mert a legeleje a legrosszabb:)
Ha van kitartásod és elszántságod, a legegyszerűbb a következő:
éTKEZÉSEK ELŐTT KB.20 PERCCEL KEZDJ EL MEGINNI 4-5 DECI TISZTA VIZET SZÉP LASSAN.
ENNI EGYÉL FELEANNYI ADAGOT, MINT SZOKTÁL. DE MÉGJOBB, HA CSAK ANYIT ESZEL KB. VÁLTOZATOS KAJÁKBÓL , AMENNYI AZ ÖSSZESZORÍTOTT ÖKLÖD MÉRETE.
éS MOZOGJ NAPONTA LEGALÁBB 35, 40 PERCET ÚGY, HOGY MEGEMELJE A PULZUSSZÁMOT , DE NE A KIFULADÁSIG.
Szia!
Előző válaszaidból úgy vettem ki a szavaidból, sokat eszel és sok a nasi.
Ezért az olcsóság kérdésére szeretnék kitérni.
Gondold végig egy átlagos hetedet, és add össze h mennyi mindent veszel pluszba a 3 fő étkezés hozzávalóin kívül, szerintem összejön pár ezres.(ezzel én is így voltam)
És akkor számold ki, hogyha abból a pénzből gyümölcsöt és pl. a 90 napos diéta előírt ételtípusaira költenél, hogy jönne ki.
Én akárhogy is osztok szorzok nekem jóval olcsóbb...
Amit már előttem is leírtak, egyél sok rostot, gyümölcs zöldség, kevesebb szénhidrátot!
Ha a 90napos diéta nagyon megrémít próbálkozz meg a szétválasztásos étkezéssel.
Előző válaszolóak:)
Norbinak van több könyve is amiben leírja mit meddig lehet enni. Ha nem akarod meg venni a borsos ára miatt, akkor a norbi.hu-n találsz néhány oldalt belőle és elkezdheted, ha néhány alkalommal már átnézted te is könnyen betudod azonosítani az ételeket az idősávoknak mefelelően:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!