Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek is fura érzés lefogyva...

Nektek is fura érzés lefogyva lenni?

Figyelt kérdés
Nemrégiben adtam le kb 30 kilót (8 hónap alatt szóval lassan), most a normális súly középtartományában vagyok (BMI 21). Egészségügyileg nagyon örülök a fogyásnak, de nehezen tudom megszokni az új alakomat. Mindig is duci voltam, és így most fura hogy több helyen "szúr", nem szeretem hogy néhol "átlátszanak" az erek és az inak, valahogy kiráz tőlük a hideg, plusz úgy érzem kevésbé lett nőies az alakom. Nem ezt vártam! Most már 2 hónapja nem változtatom a súlyomat és még mindig nagyon szokatlan. Másnak milyen érzés volt "a nagy fogyás után"?

2017. febr. 18. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy sokat adtál le? Olyan alakra próbálj meg koncentrálni amiben jól érzed magad.
2017. febr. 18. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tartod magad nőiesnek, szedj fel egy kis izmot(comb+popsira elsősorban, de mindenre kell edzeni) és kajálj továbbra is egészségesen. Gratulálok! Hogyan fogytál le, ha kérdezhetem?
2017. febr. 18. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fura volt, főleg mikor fürdés közben éreztem a bordáim. Akkor elhatároztam hogy hízok. Amikor pedig híztam, azt mondtam magamnak, hogy ácsi, nem ezért güriztem annyit, hogy most visszaszedjem. Aztóta nem zavar a kiálló csont. Most azon vagyok, hogy izmosodjak, mert a kiálló kulcscsontommal nem vagyok kibékülve. Szeretnék szebb vállakat :)
2017. febr. 18. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval. Súlyzós edzések kellenek. Nem kell félni a súlyoktól. Írd be Google-ba hogy "fit girls" és meglátod, hogy nagyon nôies formát tudsz szerezni zsír nélkül is pusztán izmoból.
2017. febr. 18. 14:10
 5/6 A kérdező kommentje:
:) Igen amúgy a fogyás edzés mellett sikerült (meg amúgy simán egészségesebb evés mellett, ha valakit érdekel küldjön nyugodtan privit), szóval főleg az elején kardió, később súlyzózás is. Igazából mindig is sokat sportoltam, magas kilókkal is, szóval ilyen szempontból nem változtatott sokat a fogyás. Csak hát asszem adottságilag is a fiús alakúak közé tartozom, kicsi mellek, nulla derék, ezeken nem nagyon tudok változtatni, és még több izommal nem lenne csak még fiúsabb az eredmény? :/
2017. febr. 23. 00:26
 6/6 A kérdező kommentje:
És amúgy nagyon köszönöm a válaszokat! ;) Lehet nekem is egy kicsit vissza kéne szedni és akkor jobban értékelném utána a csontokat
2017. febr. 23. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!