Szerintetek sikerülhet így lefogynom?
Úgy kezdtem, hogy a napi 2 pohár vizet amit megittam megemeltem napi 3 literre.
Az este 9.kor ágyból megevett chipseket elfelejtettem és bérletet kaptam ajándékba flabélosra.
A napom úgy néz ki, hogy:
Reggel 7.kor egy kevés reggeli.
Délelött folyamán 1.5 liter víz.
12-14 között ebéd.
Délután folyamán 1.5-2 liter víz.
Flabélos pedid délutánonként.
14 után már nem eszem semmit csak iszom.
Szerintetek így fogyhatok?
"Kalória számolással jobban tudnék?"
A kaloriaszamitast egyszeruen nem tudod megkerulni. Ugyanis az nem mond semmit hogy "keveset eszek de laktatot". Mennyi kaloria van benne? 300 vagy 1500? Nagyon nem mindegy.
Amugy ha szoptatsz akkor en is azt mondom hogy ne fogyozz meg.
A napi sokszori eves is felesleges. Boven eleg es hatekony a napi haromszori etkezes. De a kaloriat szamold es tudatosan valogasd ossze mit eszel.
Mivel semmit nem tudunk arról, hogy mit és mennyit eszik, hagyjuk már a koplalást (esélyes, de igazából nem tudjuk). Én napi EGY evéssel bőven meg tudom oldani, hogy ne fogyjak semmit. Ez egyéni.
Kérdező, ha nem értesz hozzá (különben nem tennél fel olyan kérdést, hogy kb "valamit eszem napi kétszer, fogyok-e?", legalább makrókat számolj. A mikrotápanyagok is fontosak, de kezdjük az alapoknál. NEM tudom a leírásodból hogy 500 kcal csupa szénhidrátot eszel vagy 1500 kcal remek összetételű ételt (a te aktivitásoddal ez már nem hiszem, hogy koplalás, szimpatikus kiindulópont).
Nem tudom, hogyan élted túl napi 2 pohár vízzel. A mai embereknek nincs szomjúságérzetük?
Az nem baj, ha nem eszel 2 után, ha nem vagy éhes, sok ilyen van. Én 3 előtt nem eszem. S ha fogyni akarok, 4 után sem. Az időszakos böjt semmi rosszat nem tesz az anyagcserével, ahhoz több nap koplalás kell. Aki éhes, az egyen, de akinek a kis evési ablak esik jól, egészségére, megvannak az előnyei.
Nem. Ha fogynál is keveset, utána visszaszednéd.
Nekem hat hónapos a kisfiam. Egy hónapja diétázom (nem fogyózom, diétázom).
Nem eszek cukrot, fehér lisztet, fehér rizst, tejet (egyéb okból). A kalóriabázison írom, mit ettem, a BMR+100 kalóriát tartom.
Itthon tornázom, youtube-on van fent egy csomó videó. Keress olyat, ami neked is bejön, és a testsúlyodnak megfelelő. Pl. Norbi 1000 kalóriás, vagy Alexandra vagy Réka videók. Én pl. Insanityt csinálom, de azt nem ajánlom elsőre, nagyon kemény és nincs is fent youtube-on.
Eddig 4 kiló ment le. Cél nyárig a -10 kg, illetve a szülés utáni pocak vissza. 😊
Fontos, hogy olyan étrendet tarts, amit a fogyókúrád után is tartani tudsz! Különben csak jojózni fogsz.
Nem tudom mennyi idős a gyermeked de amikor a fiam olyan 10-15 kilós volt én vele edzettem..Nekem jó volt, mert meg volt a súly, a fiam meg élvezte ezeket a közös tornákat. Én a fiamat emelgettem, ő volt a súlyom..:) Imádta. Később úgy mentünk ki a kertbe, meg az erdőbe kocogni, hogy a fiam kenguruban volt rám kötve a hátamra vagy a hasamra..Nagyon élveztem, mert jó hangosan kacagott..:) Lehet baba mellett is tornázni, csak kreatívnak kell lenni..
Pl: felüléseknél a fiam mindig a lábamra ült vagy feküdt, vagy a lábamon ülve emelgettem 4x 50 alkalommal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!