Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerülhet így...

Szerintetek sikerülhet így lefogynom?

Figyelt kérdés

Úgy kezdtem, hogy a napi 2 pohár vizet amit megittam megemeltem napi 3 literre.

Az este 9.kor ágyból megevett chipseket elfelejtettem és bérletet kaptam ajándékba flabélosra.

A napom úgy néz ki, hogy:

Reggel 7.kor egy kevés reggeli.

Délelött folyamán 1.5 liter víz.

12-14 között ebéd.

Délután folyamán 1.5-2 liter víz.

Flabélos pedid délutánonként.

14 után már nem eszem semmit csak iszom.

Szerintetek így fogyhatok?

2017. febr. 17. 08:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Kalória számolással jobban tudnék?"

A kaloriaszamitast egyszeruen nem tudod megkerulni. Ugyanis az nem mond semmit hogy "keveset eszek de laktatot". Mennyi kaloria van benne? 300 vagy 1500? Nagyon nem mindegy.

Amugy ha szoptatsz akkor en is azt mondom hogy ne fogyozz meg.

A napi sokszori eves is felesleges. Boven eleg es hatekony a napi haromszori etkezes. De a kaloriat szamold es tudatosan valogasd ossze mit eszel.

2017. febr. 17. 10:17
 12/20 anonim ***** válasza:
A napi többszöri evés azért lehet fontos ,mert így elkerülhető hogy rájöjjön bármilyen falásroham. Végig egyenletesen marad a inzulinszintje. Plussz az anyagcserét is elég jól megpörgeti. Főleg ilyen éheztető életmód után
2017. febr. 17. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:
A diétát meg ne keverjük már össze a fogyózással. Diéta meghatározott étrend. Megfelelő kajákat eszik és megfelelő mennyiségben és időben akkor az nem fogyózás. Egyszerűen csak sima normális egészséges életmód. Nem azért fog fogyni vele mert ő "fogyózik" ,hanem mert a teste a normális kajálástól meg életmódtól eléri a ideális testsúlyt. Én sokak szerint "fogyózom" már 3 éve és mégse mozdult a testsulyóm 1 kilót se..mert elértem az ideális testsúlyt és normális kajával marad is . Felejtsük el ezt a fogyózást. Olyat kell választani ,amit egész életünkbenk tudunk tartani kisebb nagyobb félresiklásokkal. Fogyókúrát meg sehogy említsük egy lapon a diétával. A fogyókúra az ilyen női magazinos vackok. MInt pl ez is hogy este már ne együnk,meg szerencsétlen kérdező is vizen él, meg szűkösen eszik ,azt várja a csodát. Azt majd ha a teste éhezik ,aztán mindent elraktároz kétségbeesetten elkerülve a éhezést azt még hízni is fog.
2017. febr. 17. 10:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Ennél azért kicsit átgondoltabban kell nekiindulnod. Rendszeres, kiszámolt étkezés a délután nem evés helyett. A vízivás csak a bőröd állapotán fog segíteni, fogyni nem fogsz tőle. Addig is, amíg kicsit utánaolvasol a témának: Kezd a chips elhagyással, az a legjobb ötleted. Valamint, ha evés közben egyszercsak jól laksz, akkor azonnal hagyd abba az evést, akkor is, ha egy kanál maradt, akkor is, ha a fele. És ne edd meg a gyerek maradékát.
2017. febr. 17. 10:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire éhezteti magát ,akkor a gyereket se fogja tudni miből etetni...el nem hiszem,hogy az emberek miért nem tudnak ésszerűen gondolkodni ,mikor fogyni akarnak..azt hiszik ,hogy éheztetés az madj milyen jó lesz...istenem
2017. febr. 17. 10:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Mivel semmit nem tudunk arról, hogy mit és mennyit eszik, hagyjuk már a koplalást (esélyes, de igazából nem tudjuk). Én napi EGY evéssel bőven meg tudom oldani, hogy ne fogyjak semmit. Ez egyéni.

Kérdező, ha nem értesz hozzá (különben nem tennél fel olyan kérdést, hogy kb "valamit eszem napi kétszer, fogyok-e?", legalább makrókat számolj. A mikrotápanyagok is fontosak, de kezdjük az alapoknál. NEM tudom a leírásodból hogy 500 kcal csupa szénhidrátot eszel vagy 1500 kcal remek összetételű ételt (a te aktivitásoddal ez már nem hiszem, hogy koplalás, szimpatikus kiindulópont).

Nem tudom, hogyan élted túl napi 2 pohár vízzel. A mai embereknek nincs szomjúságérzetük?

Az nem baj, ha nem eszel 2 után, ha nem vagy éhes, sok ilyen van. Én 3 előtt nem eszem. S ha fogyni akarok, 4 után sem. Az időszakos böjt semmi rosszat nem tesz az anyagcserével, ahhoz több nap koplalás kell. Aki éhes, az egyen, de akinek a kis evési ablak esik jól, egészségére, megvannak az előnyei.

2017. febr. 17. 11:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem. Ha fogynál is keveset, utána visszaszednéd.

Nekem hat hónapos a kisfiam. Egy hónapja diétázom (nem fogyózom, diétázom).

Nem eszek cukrot, fehér lisztet, fehér rizst, tejet (egyéb okból). A kalóriabázison írom, mit ettem, a BMR+100 kalóriát tartom.

Itthon tornázom, youtube-on van fent egy csomó videó. Keress olyat, ami neked is bejön, és a testsúlyodnak megfelelő. Pl. Norbi 1000 kalóriás, vagy Alexandra vagy Réka videók. Én pl. Insanityt csinálom, de azt nem ajánlom elsőre, nagyon kemény és nincs is fent youtube-on.

Eddig 4 kiló ment le. Cél nyárig a -10 kg, illetve a szülés utáni pocak vissza. 😊

Fontos, hogy olyan étrendet tarts, amit a fogyókúrád után is tartani tudsz! Különben csak jojózni fogsz.

2017. febr. 17. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:
na az utolsó válaszolóra hallgas,nagyon jókat írt..ne olyanra aki egésznap 1x eszik...
2017. febr. 17. 13:43
 19/20 llorTllorT válasza:
reggel ,délben, este egyél .annyit mozogj amennyit tudsz.a folyamatos eddegélést hagyd meg a bodibildereknek.majd èrzed mennyi az adag kaja ami elég.lisztes ,cukros ételnek nevezett hulladékot kerüld.ennyi a titok.
2017. febr. 17. 14:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős a gyermeked de amikor a fiam olyan 10-15 kilós volt én vele edzettem..Nekem jó volt, mert meg volt a súly, a fiam meg élvezte ezeket a közös tornákat. Én a fiamat emelgettem, ő volt a súlyom..:) Imádta. Később úgy mentünk ki a kertbe, meg az erdőbe kocogni, hogy a fiam kenguruban volt rám kötve a hátamra vagy a hasamra..Nagyon élveztem, mert jó hangosan kacagott..:) Lehet baba mellett is tornázni, csak kreatívnak kell lenni..

Pl: felüléseknél a fiam mindig a lábamra ült vagy feküdt, vagy a lábamon ülve emelgettem 4x 50 alkalommal..

2017. febr. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!