Ez igy jó? Sikerülhet lefogynom?
Nagyon szeretnek fogyni kb 8 kg-ot.November kozepeig legkesobb ezt szeretnem megvalositani.
Az etkezesnel arra figyelek h semmi kenyeret,edesseget ne egyek.
Ha szedvicset eszek(suliba viszek egyet) akkor azt wrapbol csinalom(az a pita szeru lap es abba salatat es sonkat teszek)
Ezenkivul zoldseget es gyumolcsot , hust es rengeteg vizet fogyasztok.
De ugyebar kell valami edzes vagy mozgas is.
En a combom vekonyitasara szeretnek koncentralni az edzeseknwl ugyanis nalam az a NAGYON problemas terulet, mivel izmos de van rajta zsir is nem keves es azt elakadom tuneteni!!!
En arra gondoltam h 3x kick boxolok es 4x combra valo gyakaorlatokat vegzek pl.rubint reka combfeszesito edzest.
De arra is gondoltam h az 1000 kcal edzest csinalom.....
De ezzel kapcsolatban kicsit tanacstalan vagyok:(
Kerlek ha valami otletetek van arra h hogyan ezdek ugy h a combomat feszesitsem ,a zsirreteget csokkentsem(eltuntessem!!!:D) akkor azt irjatok meg!!
Bocs a hosszu magyarazatert:) elore is koszonom a valaszokat
16/l
159 cm 60 kg
Jó ha tudod hogy
100 grammos félbarna kenyér 246 kalória.
100 grammos wrap 313 kalória.
Ebben még nincs semmi benne ahogy a kenyéren sincs még semmi.
Ha fontos a mennyiség, hogy mit eszel akkor wrap helyett inkább egyél 50 grammos félbarna kenyeret.
A mozgásról meg annyit, hogy nincs helyi fogyás. Akármennyit edzel combra ha fogyni akarsz akkor fogysz mindenhonnan nem csak comból. Viszont ha csak combra mész akkor aránytalanul izmos lesz a combod a többi testrészedhez képest.
Az a wrap amit en eszek 100g es 140 kcal
Az egesz zacsko az 300g es nyolc szelet van benne ...
Es mondtam js hogy kick boxozom , csak az edzeseknwl szeretnek foleg a comra koncentráli
Az még OK, ha combra többet edzel, de azért a többi fontos izomcsoportot se hanyagold el :) A zsír majd az étkezés, kalóriadeficit miatt megy le onnan.
Az étrendi változtatásaid jónak tűnnek. Nem tudom, miért lenne baj, hogy a wrapban van kalória, legyen is, különben jó eséllyel koplalnál, bár nem tudom, miből mennyit eszel, de hús, zöldség témakörben tipikusan keveset szoktak enni azok, akik még a mennyiségre is figyelnek, olykor túlságosan is. S akármennyire is kalóriadús a wrap, nem kicsit számít, hogy mennyit eszel belőle. Ha a tied kalóriaszegényebb, akkor több fér bele, de igencsak számít, másból mennyit eszel s mennyire leszel aktív... Ezeket nem tudjuk, így nem mondhatjuk, hogy valami túl kalóriadús számodra.
Ne csak a kaloriat nezzettek mar,szenhidratot is
Legyen 1200 napi kaloriad es minel kevesebb szenhidrat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!