Szerintetek sikerülhet így lefogynom?
Úgy kezdtem, hogy a napi 2 pohár vizet amit megittam megemeltem napi 3 literre.
Az este 9.kor ágyból megevett chipseket elfelejtettem és bérletet kaptam ajándékba flabélosra.
A napom úgy néz ki, hogy:
Reggel 7.kor egy kevés reggeli.
Délelött folyamán 1.5 liter víz.
12-14 között ebéd.
Délután folyamán 1.5-2 liter víz.
Flabélos pedid délutánonként.
14 után már nem eszem semmit csak iszom.
Szerintetek így fogyhatok?
Hogy mennyi vizet iszol az teljesen irrelevans.
Hogy fogysz-e az attol fugg mennyi kaloriat viszel be.
Szóval 2 óra után csak vizet iszol? Nos ez minden csak nem jó. Ilyen ostoba nem lehetsz. Nem fog sikerülni,
1. A víztől nem laksz jól, és semmi ásványi anyag nincs benne amire szükséged lenne
2. Olyan éhes leszel, hogy úgy is enni fogsz
3- hízni fogsz mert jo jo effektusban találod majd magad.
Arról nem is beszélve, hogy nem minden szervezetnek van szüksége napi 3 liter vízre.
Egyreszt nem lehet tudni hogy miket eszel. Van akinek egy tal müzli a reggeli, megint masnak 3 tojas ket szelet kenyerrel. Ugyanez az ebed. Ehetsz csülös bablevest, rantott hus es sült krumplit, utana meg egy somloit, de ehetsz egy kis tanyer salatat is. ( Ezt csak azert, hogy lehetsz koplalas üzemmodban, meg lehetsz 3500kcal-n is)
A kettö utan nem evest en nem tamogatom. Inkabb sokszor keveset. A nasik elhagyasa, vizivss mindenkeppen jo. A flebelos helyett/mellett en inkabb sportolnek.
14 után azért nem eszek mert nem érzem magam éhesnek viszont szomjasnak igen.
Ebédre sem eszek sokat viszont laktatót.
A reggeli pedig változó van higy eszem van hogy nem.
Kalória számolással jobban tudnék?
A kalóriaszámolás igenis működik! Nekem be vált legalábbis és sokaknak. Nem reklám, mert ingyenes: www.kaloriabazis.hu
Ez amit és ahogy táplálkoznál....egészségtelen és ha szoptatod a babád, akkor még rosszabb - semmi tápanyagot nem viszel be. Tessék lecserélni a fehér kenyeret szénhidrát csökkentettre, sült krumpli helyett sima főtt krumpli, próbálj ki új alapanyagokat pl. zabpehely, tönkölyliszt, bulgur. Ésszel csináld, mert ez amit írtál csak a szervezet kiéheztetése és hosszú távon még meg is betegíthet. Napi 1 óra séta vagy otthon akár 20-30 perc sima átmozgató torna is sokat segíthet és a semminél mindenképp több!
2 nap utan olyan ingerult leszel az ehsegtol, hogy a vegen a gyerek fogja banni...
Flabelos helyett setalj gyors tempoban egy orat minimum, olvasd el a sarga kapszulat, es gondold at az egesz etrendedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!